کودکان با این کیک ذوق می کنند
سه شنبه 11 خرداد 1395 11:34 AM
مواد لازم:
مرحلهی دو: در کنار برش اول برش دیگری ایجاد کنید. این برش باید به سمت برش اول کمی زاویه داشته باشد تا یک مثلث کوچک ایجاد شود. این برش سر و بدنهی خرگوش را مشخص میکند. تکهی مثلثی برش دادهشده را کنار بگذارید و بعداً با آن دم خرگوش را بسازید.
مرحلهی سه: خامهی روی کیک را با رنگ دلخواه خود ترکیب کنید. خامه را روی کیک بمالید، سپس آن را داخل یخچال یا فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن لایهی اول، لایه بعدی خامه را بیفزایید.
مرحلهی چهار: برای ساختن دم خرگوش تکهی مثلثی که کنار گذاشته بودید را خردکنید و به آن کمی خامه بزنید تا به حدی سفت شوند که بتوان با آنها توپهایی از کیک ساخت.
مرحلهی پنج: پودر کیکهایی که به شکل توپ گرد کردهاید را در پودر نارگیل بغلتانید. برای بهتر چسبیدن نارگیلها میتوانید از کمی خامه کمک بگیرید.
مرحلهی شش: از کاغذهای رنگی گوشهای خرگوش را ببرید.
مرحلهی هفت: یک پارچه یا کاغذ با رنگ متضاد پشت گوشها بچسبانید.
مرحلهی هشت: گوشها را در محلی از کیک که برش داده بودید بگذارید. خامه گوشها را در جای خود نگه میدارد. با چند عدد شکلات زیبا برای خرگوش خود دماغ درست کنید.
مرحلهی نه: میتوانید از چند خرگوش با رنگهای مختلف برای تزیین میز خود استفاده کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست