0

دستور تهیه «سس قارچ»

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دستور تهیه «سس قارچ»
یک شنبه 9 خرداد 1395  9:40 PM

دستور تهیه «سس قارچ»

 

چی لازم دارم:
قارچ: 100 گرم
نمک: 2/1 قاشق چای‌خوری
فلفل: مقداری
کره: 2 قاشق غذاخوری
آرد:‌2 قاشق غذاخوری
شیر یا شیر و خامه: یک پیمانه
سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری


چطور بپزم:
1- قارچ‌ها را بشویید و از درازا به قطعات کوچک، تقسیم کنید.


2- قارچ‌ها را در یک قابلمه بریزید. نمک و فلفل و کره را به آن‌ها اضافه کنید وقابلمه را بدون در، روی حرارت کم به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا کره،‌ کاملا ذوب شود و قارچ‌ها طلایی رنگ شوند.


3- آرد و شیر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و مخلوط رادر حالی‌ که هم می‌زنید، به آرامی، به محتوای قابلمه اضافه کنید.


4- به مدت 10 دقیقه سس را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یک‌بار آن را هم بزنید.


5- سرکه سیب را به سس اضافه کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها