آرد- 500 گرم
پودر خمیرمایه فوری –یک قاشق سوپ خوری
شکر – یک قاشق چای خوری
بهبود دهنده- نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ - 2عدد
شیر ولرم- یک پیمانه
آب ولرم-نصف پیمانه
نمک – یک قاشق چای خوری
روغن مایع- 3 قاشق سوپ خوری
کنجد تفت داده -به مقدار لازم
طرز تهیه:
در ظرفی مناسب آرد ، مایه خمیر ، شکر، بهبود دهنده و تخم مرغ را با قاشق چوبی هم بزنید و سپس مخلوط شیر ولرم و آب ولرم را به خمیر اضافه کنید و در مرحله آخر نمک و روغن مایع را بیفزایید و با قاشق چوبی هم بزنید .سپس با دست به مدت 8تا 10 دقیقه ورز دهید . خمیر را به صورت گلوله در بیاورید و مقداری آرد روی آن بپاشید و با دستمال بپوشانید و در محیطی گرم قرار دهید .مدت استراحت 50-40 دقیقه است. خمیر ورآمده را روی سطحی به مدت یک دقیقه ورز دهید و به 6 قسمت تقسیم کنید . هر کدام از چانه ها را روی سطح آرد پاشیده لوله کنید سپس دولا کنید و به هم پیچ دهید و در آب معمولی فرو ببرید بعد در کنجد بغلتانید و در سینی چرب شده به مدت 20 دقیقه بگذارید و در فر در دمای 150 درجه سانتی گراد قرار دهید .
درصورت سفتی خمیر کمی شیر به آن اضافه کنید .