0

جشنواره مدافعان حرم از نگاه هنرمندان

khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

یک شنبه 9 خرداد 1395  10:43 AM

من مخلص مدافعان حرم هستم

رضا کیانیان معتقد است برای برگزاری هر جشنواره ای باید اول برای مضمون آن جشنواره، فیلم های زیادی ساخته شود و آنگاه جشنواره ای برای معرفی و جریان سازی آن مضمون راه اندازی کرد.بازیگر فیلم «کفشهایم کو» با بیان اینکه من مخلص مدافعین حرم هستم  برای دست اندرکاران این جشنواره آرزوی موفقیت کرد.

یاد مدافعان حرم را زنده نگه‌داریم

حمیدرضا پگاه گفت: خوشحالم که به خاطر زحمات، جانفشانی‌ها و حضور مدافعان‌حرم برای امنیت ما جشنواره مدافعان حرم برگزار می‌شود.باید به مدافعان حرمی که برای این مرز و بوم از جانشان می گذرند نگاه جدی تری شود. خوشحالم که به خاطر زحمات، جانفشانی ها و حضور آنها برای امنیت ما این جشنواره برگزار می شود. امیدوارم که بتوانیم با برگزاری جشنواره مدافعان حرم یاد آنها را زنده نگه داریم و اندکی از آنها سپاسگزاری کرده باشیم.

این جشنواره به تقویت ارزش ها میان نسل جوان کمک می کند

رضا رویگری با اشاره به این که جشنواره فیلم مدافعان حرم به تقویت باورها و ارزش ها در میان نسل جوان کمک می کند، گفت: برای مدافعان حرم که از مرزهای ایران دفاع می کنند و ناموس و جان و مال و ارزش های انقلاب را پاس می دارند، ارزش زیادی قایل هستیم.جشنواره فیلم مدافعان حرم می تواند با تولید و نمایش مستندهای تاثیرگذار که بتواند فداکاری ها و رشادت مدافعان حرم را بازنمایی کند، در آگاه کردن نسل جوان نسبت به جریان های منطقه مفید باشد.

به برادران مدافع حرم افتخار می کنم

بهزاد فراهانی در پیامی برای مدافعان حرم گفت: من به برادرانم و مدافعان حرم در نبرد کنونی جهان اسلام افتخار می کنم که در دفاع از میهن و ارزش‌هایشان جان خود را فدا کرده اند و این تنها کاری است که از من بر می آید.در حال حاضر ما در یک جنگ میهنی هستیم که ظاهرا در درون کشورمان اتفاق نیفتاده است اما باطنا مربوط به داخل کشور نیز می‌شود. از مدت ها قبل کوشش جهان غرب این بوده و هست که به واسطه جنگ افروزی در سوریه، نظام خاورمیانه را به دست بگیرد.

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها