سالاد اندونزی پیش غذایی آسان
یک شنبه 27 تیر 1395 6:48 PM
سالاد اندونزی پیش غذایی خوشمزه و آسان :
این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه برای وعده غذایی شام یا در مهمانیها تولد به جای سالاد اولویه میتوانید این سالاد را استفاده کنید تا تنوع به منو غذایتان ببخشید.
مواد لازم :
سیب زمینی
نیم کیلو
۱۰۰ گرم / ۷۵ کالری
گوجه فرنگی
۲ عدد متوسط
۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
نخود فرنگی
۲۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۹۲ کالری
کالباس
۳۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری
خیار شور
۳۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۱۲ کالری
سس مایونز
به میزان لازم
۱۰۰ گرم / ۶۹۱ کالری
طرز تهیه سالاد اندونزی :
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و به قطعات ریز خرد می کنیم. سپس تمام مواد را که شامل گوجه فرنگی ریز شده، کالباس خرد شده و خیار شور خرد شده می باشد.
*. با سیب زمینی، نخود فرنگی پته شده و سس کاملاً مخلوط می نمائیم. سالاد را در یخچال قرار داده و پس از گذشت حداقل ۵ ساعت سالاد را مصرف می نمائیم.
طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل ۳۰ دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.
*******************************
لبخند خدا را می خواهم
*******************************