سالاد_سلوری
جمعه 7 خرداد 1395 6:56 PM
سالاد_سلوری
مواد لازم:
سلوری متوسط ۲ عدد در حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
هویج ۴۰۰ گرم
کشمش سبز ۱۰۰ گرم
مغز بادام پوست گرفته ۱۰۰ گرم
خامه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای گرفتن پوست بادام در صورت آماده نبودن،مقداری آب جوش روی بادام می ریزیم و بعد از چند دقیقه پوست آن به آرامی گرفته می شود.
سلوری و هویج را پوست کنده ،می شوئیم ، خشک کرده ، با چرخ مخصوص به شکل رشته های باریک خلال می نمائیم و یا با کارد ورقه نازک نموده ، به اندازه چوب کبریت ظریف خلال می کنیم.
خامه و شکر و آبلیمو و کمی نمک را مخلوط می کنیم . بادام و کشمش را داخل سلوری و هویج می ریزیم ، هم می زنیم . سس خامه را در سس خوری ریخته ،همراه سالاد سر میز می بریم و موقع مصرف سس را داخل سالاد ریخته و مخلوط می نمائیم.
به طور کلی در تمام سالادهای سبزی باید موقع صرف ، سس آن را مخلوط نمود تا سبزیجات آب نینداخته و طراوت و لطافتش را از دست ندهد.