0

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

 
mohandesvahidpour
mohandesvahidpour
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 5058

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone
دوشنبه 3 خرداد 1395  11:27 PM

مثل سایر شرکت‌ها، ال‌جی هم می‌خواهد محصولی برای به رخ کشیدن داشته باشد. محصولی که بتواند خود را بین رقبا نشان دهد و به‌نوعی میراثی باشد که بعد‌ها ال‌جی بتواند به آن افتخار کند. از طرفی سری کم‌فروش «فلکس» (Flex) آن‌طور که بایدوشاید، نظر مدیران ال‌جی و همین‌طور خریداران را جلب نکرد؛ در نتیجه این شرکت برای مشکل‌پسندان و کسانی که به گوشی‌های خاص نیاز دارند، برنامه‌ی دیگری ترتیب داد. تولید گوشی «ال‌جی وی10» (LG V10) ثابت کرد ال‌جی سعی دارد؛ گوشی‌های سری فلکس را فراموش نکند؛ در عوض تولید آن‌ها را با نامی جدید و در قالبی نو ادامه دهد. بدنه‌ی مقاوم در برابر خراش، نمایشگری بزرگ و مناسب برای وب‌گردی و بازی همراه با نمایشگری کوچک‌ که باعث می‌شود هیچ‌گاه اعلان‌هایتان را از دست ندهید، دوربین‌های سلفی دوگانه برای داشتن حداکثر کیفیت و سخت‌افزاری مناسب برای رفع تمام نیاز‌های کاربر از ویژگی‌های جذاب  V10 ال‌جی هستند.

طراحی و ساخت

حتما هنگام دردست‌گرفتن  V10، وزن تقریبا 200 گرمی‌اش توجه‌تان را جلب خواهد کرد. این وزن زیاد به خاطر شاسی اصلی تمام‌فلزی آن است که تمام قطعات اصلی گوشی رویش قرار داده شده‌اند. به ادعای ال‌جی این شاسی تمام‌استیل مقاومت بالایی را برای V10  به همراه آورده است. این شاسی از لبه‌های چپ و راست گوشی بیرون زده و قابل‌مشاهده است و علاوه بر مقاومت بالا، زیبایی چشم‌نوازی هم به V10 بخشیده است. از طرفی می‌توانید از ضدخش‌بودن نمایشگر گوشی هم اطمینان داشته باشد. نمایشگر V10  هم با استفاده از دولایه‌ی محافظ گوریلاگلس نسخه‌ی چهارم مقاومت بسیار بالایی در برابر شکستن، خردشدن و خراش دارد. جنس قاب پشتی هم از نوعی پوشش لاستیکی ساخته ‌شده است. این پوشش چسبندگی مناسبی دارد؛ یعنی می‌تواند به سطوح صاف مثل میز بچسبد. این قاب باعث می‌شود خیالتان از سرخوردن گوشی هم راحت باشد؛ همچنین قاب پشت  V10، پستی‌وبلندی‌هایی دارد که اصلا امکان ندارد خط‌وخش روی آن تاثیری داشته باشد.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

لبه‌های چپ و راست فلزی گوشی، گرد طراحی ‌شده‌اند تا دردست‌گرفتنش را ساده‌تر کنند؛ در عوض لبه‌های بالا و پایین صاف و تیز هستند و جلوه‌ی زیبایی دارند. اسپیکر گوشی، جک 3.5 میلی‌متری صدا و پورت microUSB همه روی لبه‌ی پایینی هستند تا کاربر بتواند به‌راحتی و حتی در یک‌زمان از آن‌ها استفاده کند. روی قاب پشتی و زیر دوربین هم کلید‌های کنترل صدا و روشن/خاموش قرار دارند. ال‌جی حسگر اثرانگشت را زیر کلید روشن/خاموش قرار داده تا امنیت بیشتر برای اطلاعات شخصی کاربرش را هم به لیست قابلیت‌های V10 اضافه کرده باشد. ال‌جی دوربین را هم درون حلقه‌ای قرار داده تا لنزش از تماس با سطوح خارجی دور باشد و در نتیجه از خراش‌های احتمالی محفوظ بماند.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

از نشانگر LED برای اعلان‌ها خبری نیست؛ درمقابل نمایشگر کوچکی برای نمایش اعلان‌ها در نظر گرفته شده که همیشه روشن است و باعث می‌شود هیچ‌وقت اعلانی را از دست ندهید. این نمایشگر تقریبا 75 درصد از بالای نمایشگر اصلی گوشی را پوشانده است و در کنارش دو دوربین سلفی گوشی قرار داده شده‌اند.

طراحی کلی گوشی بی‌نقص و زیبا به‌نظر می‌رسد و به‌سختی می‌توان ایرادی از آن گرفت. شاید تنها ایرادهای وارد به این طراحی، وزن زیاد و ابعاد بزرگش باشد.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

صفحه نمایش

به ‌نظر شما چند نمایشگر برای یک گوشی نیاز است؟

شاید شما هم با ما موافق باشید که یک نمایشگر بزرگ با تراکم پیکسلی مناسب برای گوشی کافی است؛ اما ال‌جی چنین نظری ندارد و برای V10 دو نمایشگر در نظر گرفته است.

یکی 5.7 اینچی با رزولوشن 2560 در 1440 که می‌تواند تراکم عالی 515 پیکسل بر اینچ را به نمایش درآورد و نمایشگر دوم که همیشه روشن است. این نمایشگر عملکردی هوشمندانه دارد و زمانی که گوشی توی جیب یا کیفتان باشد، خاموش می‌شود. این نمایشگر 2.1 اینچی است و رزولوشن 1040 در 160 پیکسل دارد. شاید برایتان جالب باشد بدانید هنگامی‌که نمایشگر اصلی خاموش است؛ این نمایشگر می‌تواند اعلان‌ها، ساعت، میزان شارژ باتری و وضعیت آب‌وهوا را با روشن‌بودن همیشگی‌اش در هر حالتی به شما اعلام کند؛ همچنین هنگام روشن‌بودن نمایشگر اصلی هم می‌توانید یکسری میان‌بر برای برنامه‌ها یا یک متن پیش‌فرض را روی آن به نمایش درآوردید. در بعضی از برنامه‌های پیش‌فرض مثل دوربین هم کلید‌های کنترلی روی این نمایشگر به نمایش گذاشته می‌شوند تا هم دسترسی به آن‌ها ساده باشد و هم هر زمانی نیاز بود، از آن‌ها استفاده شود. این نمایشگر کوچک در V10 عملکردی جدا از نمایشگر اصلی دارد و به‌صورت قطعه‌ای جدا روشن و خاموش می‌شود؛ اگرچه اگر زیاد دقت نکنید، کاملا با نمایشگر اصلی گوشی یکپارچه به نظر می‌رسد.

 

در بخش تنظیمات نمایشگر، بخش مخصوصی برای نمایشگر دوم وجود دارد. در این تنظیمات می‌توانید در دو حالت خاموش یا روشن بودن نمایشگر اصلی، محتویات نمایش‌داده‌شده در نمایشگر دوم را کنترل کنید. برای زمانی که نمایشگر اصلی خاموش است، می‌توانید از زمان و تاریخ یا یک متن دلخواه استفاده کنید. وقتی هم که نمایشگر اصلی روشن است، می‌توانید امکان نمایش متن دلخواه، میان‌بر برنامه‌ها، برنامه‌های که اخیرا زیاد از آن‌ها استفاده کرده‌اید، پخش‌کننده‌ی موسیقی، مخاطبان دم‌دستی و برنامه‌های روزانه‌تان را فعال کنید.

 

نمایشگر اصلی هم آن‌قدر خوب و باکیفیت ساخته ‌شده که جای هیچ‌گونه انتقادی باقی نمی‌ماند. پنل از نوع LCD و فناوری Quantum Display  با دولایه از محافظ‌های گوریلاگلس نسخه‌ی چهارم پوشانده شده است. روشنایی نمایشگر کافی است و می‌تواند برای وب‌گردی، بازی و مطالعه کاملا و در هر شرایطی مناسب باشد. برای نمایشگر اصلی هم تنظیماتی مثل روشن و خاموش شدن با دو بار تپ در نظر گرفته شده است؛ همچنین امکان تغییر فونت و باقی موارد معمول هم وجود دارد.

دوربین

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone
ال‌جی در مورد تعداد دوربین هم زیاد با کاربران هم‌نظر نیست؛

به همین خاطر در V10 از سه دوربین استفاده کرده است. روی قاب جلویی دو دوربین در کنار هم به‌عنوان دوربین سلفی و یک دوربین با سنسور 16 مگاپیکسلی به‌عنوان دوربین اصلی روی قاب پشتی قرار گرفت است.

دوربین‌های جلو، عملکردی جالب دارند. دو دوربین لنز‌های مستقلی دارند، یکی از این دوربین‌ها عکس‌های سلفی عریض 120 درجه ثبت می‌کند و دوربین دیگر هم می‌تواند تصاویر سلفی با عرض  80 درجه ثبت ‌کند. این دو سنسور دریچه دیافراگم  f/2.0 دارند؛ همچنین لنز دوربینی که تصاویر واید سلفی ثبت می‌کند از نوع «گسترده» (Wide) است. این دو دوربین بسته به انتخاب کاربر، هنگام ثبت تصویر سلفی قابل‌تغییر هستند.

دوربین اصلی هم دقیقا همان سنسور و مشخصاتی را دارد که در گوشی G4 شاهدش بودیم: سنسور IMX234 سونی که دریچه‌ی دیافراگم f/1.8 و سایز 1/2.6 دارد. این ارقام نشان می‌دهد که دوربین V10 می‌تواند نور بیشتری جذب ‌کند. این لنز «لرزش‌گیر اپتیکال نسخه‌ی 2» (OIS 2.0) دارد؛ بدین معنی که دوربین می‌تواند در سه جهت محور لرزش دست شما را هنگام عکاسی کاهش دهد. یکی دیگر از قابلیت‌هایی که در دوربین این گوشی هم شاهدش هستیم، فراخوانی دوربین به‌وسیله‌ی دو بار فشردن کلید ولوم پایین است که دوربین را به‌سرعت برای عکاسی آماده می‌کند و امکان ثبت تصاویر لحظه‌ای را به کاربر می‌دهد. قابلیت ثبت تصاویر در حالت RAW DNG هم برای این دوربین در نظر گرفته‌ شده‌اند. در این فرمت، تصاویر بدون اعمال هیچ‌گونه فیلتری ثبت ‌می‌شوند و به کاربر اجازه می‌دهند تا بتواند در آینده، از طریق نرم‌افزارهای خاص مثل فتوشاپ، تغییرات لازم را روی تصاویرش انجام دهد.

همچنین دوربین V10 از یک سخت‌افزار مخصوص به نام «سنسور طیف نور» (Color Spectrum Sensor) بهره می‌برد که وظیفه‌‌اش تشخیص نور محیط است و تعادل را در رنگ سفید به عهده دارد تا بتواند نور تولیدشده‌ی فلش دوگانه‌ی دوربین را تعیین کند.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

رابط کاربری دوربین هم در مقایسه با گوشی G4 تغییرات زیادی نداشته؛ اما حضور سه دوربین و نمایشگر دوم، آن را دستخوش تغییراتی کرده است. آیکون‌های انتخاب حالت‌های عکاسی و فیلم‌برداری اصلی به نمایشگر دوم انتقال پیدا کرده‌اند و در هر حالتی هنگام استفاده از دوربین قابل‌انتخاب هستند. علاوه بر حالت‌های «ساده» (Simple) و «پیشرفته» (Manual) حالت‌ جدید «نمایش چندگانه» (Multi-view) اضافه شده‌ است که می‌تواند تصویر هر سه دوربین را هم‌زمان باهم نمایش دهد و «فیلم‌برداری پیشرفته» (Manual Video)  تمام متغیرهای لازم را برای اعمال تغییرات در حالت فیلم‌برداری در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این تنظیمات شامل تعداد فریم بر ثانیه و نسبت تصویر جدید 21 به 9 هنگام فیلم‌برداری بوده که به ابعاد سینمایی معروف است؛ همچنین لرزش‌گیر دست در حالت فیلم‌برداری از بین STEADY Shot و OIS قابل‌انتخاب است. یکی از موارد دیگری که کنترل آن جالب به‌نظر می‌رسد، امکان کنترل بیت‌ریت در هنگام فیلم‌برداری است که کمتر در بین گوشی‌های امروزی دیده می‌شود؛ همچنین امکان تغییر فوکوس، تراز سفیدی، میزان ISO و میزان بازبودن شاتر در حین فیلم‌برداری هم وجود دارد.

سخت‌افزار، سیستم‌عامل و کارآیی

گوشی V10 با این شش ‌هسته‌ پردازنده توانست نمره‌ی خوب 49007 را در آزمون AnTuTu کسب کند.

 

برخلاف HTC و سامسونگ، ال‌جی اعتقادی به ریسک ندارد و برای V10 از همان سخت‌افزار G4 استفاده کرده است. تنها تفاوت را می‌توان در مقدار رم استفاده‌شده دانست که از سه گیگابایت به چهار گیگابایت افزایش یافته است.

ناگفته نماند درحال‌حاضر هیچ‌ عملیاتی وجود ندارد که نتوانید با تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 808 تولیدشده توسط شرکت کوالکام انجام دهید. این تراشه 64 بیتی دو پردازنده‌ی‌ 4 و 2 هسته‌ای دارد. همچنان پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو 418 هم این دو پردازنده را همراهی می‌کند تا هنگام بازی هم تفاوتی در مقایسه با گوشی‌های قدرتمند‌تر مثل سامسونگ گلکسی S6 یا حتی HTC M9 احساس نشود.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

گوشی V10 با این شش ‌هسته‌ی پردازنده توانست نمره‌ی خوب 49007 را در آزمون AnTuTu کسب کند. این نمره کمی بالاتر از چیزی بود که قبل‌تر در G4 شاهدش بودیم. در آزمون پردازنده‌ی گرافیکی ماجرا کمی متفاوت بود؛ این گوشی تنها توانست 32 فریم از 60 فریم ورودی را پردازش کند و به نمایش درآورد که کمی دور از انتظار بود؛ همچنین در حالات مختلف این تراشه فقط 36 درجه گرم شد که بسیار رضایت‌بخش است.

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

 

 

ال‌جی در این گوشی هم ترجیح داده قاب پشتی را بازشدنی بسازد. زیر این قاب، باتری 3000  میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم-یونی V10 قرار دارد. تراشه‌ی کم‌مصرف گوشی باتری کمی مصرف می‌کند؛ درعوض نمایشگر‌های گوشی مصرف بالایی دارند و باتری این گوشی را بسیار سریع‌تر از چیزی که بایدوشاید به اتمام می‌رسانند؛ البته هنگام مکالمه می‌توانید از 10000 دقیقه مکالمه‌ی بدون وقفه اطمینان داشته باشید. هنوز امکان استفاده از کارت حافظه‌ی جانبی microSD در گوشی‌های ال‌جی وجود دارد. در V10 هم می‌توانید حافظه‌ی 32 گیگابایتی را تا 128 گیگابایت دیگر افزایش دهید.

امکان استفاده از رادیو، NFC، اینفرارد، Wi-Fi  و بلوتوث هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است. بر خلاف G4 این گوشی فقط از یک سیم‌کارت در شبکه‌ی 4G  پشتیبانی می‌کند.

جمع‌بندی

نقد و بررسی LG V10 Mobile Phone

خرید یک گوشی با بدنه‌ی مقاوم در برابر ضربه و عوامل طبیعی برای افرادی که با مشاغل سخت ‌سر‌و‌کار دارند، یک امتیاز محسوب می‌شود. از طرفی ال‌جی V10 آمده تا ادامه‌دهنده‌ی راه سری فلکس ال‌جی باشد؛ علاوه‌براین بدنه‌ی همه‌فن‌حریف، دوربین 16 مگاپیکسلی با دریچه‌ی دیافراگم  f/1.8، نمایشگر 5.7 اینچی با تراکم بالا و نمایشگر با پنل کوانتومی، سخت‌افزاری بر پایه‌ی اسنپ‌دراگون 808 همراه با 4 گیگابایت رم و حسگر اثرانگشت سریع و دقیق می‌توانند انتخاب خوبی برای تمام افرادی باشد که احتمال می‌دهند در مشاغلشان امکان بروز خطر جدی برای گوشی‌شان وجود داشته باشد.

از طرفی اگر قصد مقایسه با گوشی‌های دیگر را داشته باشیم، بااطمینان می‌توان گفت از لحاظ بدنه فقط گوشی‌های سری S کاترپیلار برتری محسوسی بر این گوشی دارند؛ البته کاترپیلار S40 و S50 از لحاظ سخت‌افزاری در مقایسه با V10 حرفی برای گفتن ندارند. از لحاظ سخت‌افزاری هم G4 می‌تواند معادل خوبی برای مقایسه باشد. این گوشی با بدنه‌ی مقاوم و سخت‌افزاری شبیه به G4 در این بازه‌ی قیمتی، انتخاب کاملا مناسبی به‌نظر می‌رسد.

نقاط قوت
  • ساخته شده از بدنه‌ای مقاوم در برابر ضربه، نمک و ...
  • دوربین‌های فوق‌العاده با کیفیت
  • نمایشگری بزرگ با تراکم پیکسلی بالا
نقاط ضعف
  • وزن نسبتا بالا

قال رسول الله صلی الله علیه وآله :

هنگامی که فتنه ها، هم چون پاره های شب تاریک، شما را در خود پیچید، برشماست که به قرآن تمسک جویید. 

هدیه به روح همه شهدا از شهدای صدر اسلام تا شهدای مدافع حرم صلوات

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها