طرز تهیه کیک خرگوشی خوشمزه
دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 11:45 AM
تهیه کیک خرگوشی
مواد تهیهی کیک
سینی پخت با ابعاد 20 در 10 سانتیمتر و یا 12 در 7 سانتیمتر
چاقو
خامهی روی کیک
رنگ خوراکی
تکههای نارگیل
دو برگه کاغذ رنگی
پارچه ( اختیاری )
شکلاتهای تزیینی
با توجه به دستورالعمل روی بستهی کیک یک یا دو کیک برای خود بپزید. زمانی که کیکهای کوچک را پختید با فاصلهی 5 سانتیمتر از لبهی کیک از عرض برش کوچکی بزنید. دقت کنید تمام کیک را نبرید.
در کنار برش اول برش دیگری ایجاد کنید. این برش باید به سمت برش اول کمی زاویه داشته باشد تا یک مثلث کوچک ایجاد شود. این برش سر و بدنهی خرگوش را مشخص میکند.
تکهی مثلثی برش دادهشده را کنار بگذارید و بعداً با آن دم خرگوش را بسازید.
خامهی روی کیک را با رنگ دلخواه خود ترکیب کنید. خامه را روی کیک بمالید، سپس آن را داخل یخچال یا فریزر بگذارید. بعد از سفت شدن لایهی اول، لایه بعدی خامه را بیفزایید.
برای ساختن دم خرگوش تکهی مثلثی که کنار گذاشته بودید را خردکنید و به آن کمی خامه بزنید تا به حدی سفت شوند که بتوان با آنها توپهایی از کیک ساخت.
پودر کیکهایی که به شکل توپ گرد کردهاید را در پودر نارگیل بغلتانید. برای بهتر چسبیدن نارگیلها میتوانید از کمی خامه کمک بگیرید.
از کاغذهای رنگی گوشهای خرگوش را ببرید.
یک پارچه یا کاغذ با رنگ متضاد پشت گوشها بچسبانید.
گوشها را در محلی از کیک که برش داده بودید بگذارید. خامه گوشها را در جای خود نگه میدارد. با چند عدد شکلات زیبا برای خرگوش خود دماغ درست کنید.
میتوانید از چند خرگوش با رنگهای مختلف برای تزیین میز خود استفاده کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست