کالزونه یک غذای خوشمزه ایتالیایی است برای تهیه آن با ما همراه باشید
مواد لازم:
نصف قاشق چایخوری شکر
مخمر 7 گرم
آرد سفید 300 گرم
آب ولرم 180 میلی لیتر
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
شیر یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده یک عدد متوسط
150 گرم سوسیس یا کالباس(اگر از این محصولات استفاده نمیکنید گوشت چرخ کرده را جایگزین کنید)
ریحان خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر خرده شده یک قاشق غذاخوری
زیتون خرد شده 100 گرم
گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیر و پیاز را با روغن زیتون به مدت یک دقیقه تفت می دهیم.سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده وبعد ریحان، سوسیس خرد شده و زیتون را به مواد می افزاییم. مواد را از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود.
مخمر، شکر و آب ولرم را داخل یک ظرف ریخته، در آن را گذاشته و در مکانی گرم به مدت 10 دقیقه می گذاریم بماند. سپس آرد، نمک و روغن را در ظرف دیگری مخلوط کرده و مخمر عمل آمده را به مواد می افزاییم و به مدت 5 دقیقه آن را ورز می دهیم. بعد از آن درب خمیر را با دستمال پوشانده و به مدت یک ساعت در جای گرمی قرار می دهیم.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وآن را پهن می کنیم.دایره ای به قطر 25 سانتی متر قالب زده و درون آن را با نیمی از مواد کالزونه پر کرده و نیمی از پنیرها را روی مواد قرار می دهیم.
سپس دو طرف خمیر را به هم متصل می کنیم و اطراف خمیر را خوب به هم می فشاریم. بعد از آن کالزونه ها را داخل سینی فر قرار داده و روی آن را با استفاده از برس با مقداری شیر آغشته می کنیم .
در نهایت به وسیله چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کرده و سپس در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت40 دقیقه قرار می دهیم .