سالاد گل كاهوپیچ
شنبه 25 اردیبهشت 1395 12:54 PM
مواد لازم
روش تهیه
1. ابتدا كاهو را از پهلو به شكل حلقهحلقه برش میدهیم. طبیعتا قسمتهای بالایی و پایینی كاهو برای این سالاد مورد استفاده قرار نمیگیرند و میتوانیم آنها را به شكل خرد كرده در سالادهای دیگر استفاده كنیم.
2. آبكشی كه ته آن كاملا صاف باشد انتخاب میكنیم، یك حلقه از كاهوپیچ را به شكل گل كه هست داخل آبكش میگذاریم و با مایع ضدعفونی كننده میشوییم. ترجیحا آب با فشار روی آن میگیریم تا مابین آن كاملا تمیز شود.
3. كاهو را دو ساعت داخل آبكش كنار میگذاریم تا كاملا خشك شود. سپس توسط یك كفگیر آن را به همان شكل بلند میكنیم و داخل یك دیس گرد میگذاریم.
4. تمامی مواد سس به جز پودر گردو را داخل میكسر ریخته و با درجه تند مخلوط میكنیم تا جایی كه تمامی مواد یكدست شوند.
5. سس آماده شده را روی كاهو ریخته و روی آن پودر گردو میپاشیم. درصورتی كه سس غلیظ شود، میتوانیم به آن سركه اضافه كنیم چون سس این سالاد كلا باید رقیق باشد.