چهارم شعبان
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395 8:57 AM
چهارم شعبان، سال روز ولادت پرچم دار بزرگ کربلا، حضرت عباس بن علي عليه السلام است. حضرت عباس(ع) در سال 26 هجري قمري، در مدينه، ديده به جهان گشود. اين نوزاد بسيار خوش منظر و زيبا بود به طورى كه وى را قمر بنى هاشم ناميده اند و به ماه شب چهارده تشبيه نموده اند. حضرت علي(ع) او را عباس نام نهاد و آن به اين علت بود كه عباس هم به معناى شير شرزه و خشمگين است و هم به معناى عبوس و چهره گرفته زيرا كه ايشان نسبت به ظالمان چهره اى خشمگين داشتند.
لقب ديگر او باب الحوائج است چرا که آستان رفيعش قبله حاجات و توسل به آن حضرت نياز دردمندان است.
وي در دامان اميرالمؤمنين علي عليه السلام و مادر گرامي اش به گونه اي پرورش يافت که به مظهر غيرت، ايثار و شجاعت، بدل گشت. عباس بن علي عليه السلام در طول حيات خويش از محضر پدر و برادرانش، بيشترين بهره را برد و جامع فضايل نيکو گرديد. آن بزرگوار آن چه را از محضر آن سه امام معصوم آموخته بود، در کربلا آشکار ساخت و حماسه ساز نام آور عاشوراي حسيني شد.
حضرت عباس(ع) همان جايگاه را نسبت به امام حسين(ع) داشت كه حضرت على نسبت به پيامبر(ص)داشت. ايشان پشتوانه و تكيه گاهى براى امام حسين بودند چنانچه امير المؤمنين چنين جايگاهى را نسبت به پيامبر داشت.
حرم حضرت عباس عليه السلام به برکت ايثار و فداکاري بي مانندش، قبله ي دل هاست. حرم ملکوتي اش، آرام بخش دل عاشقان است. مردم درمانده اي که از همه جا نااميد شده اند، به بارگاه او که تجلي گاه رحمت الهي است، روي مي آورند و شاد و خوشحال بازمي گردند. آن خانه اي که هرگز به روي حاجت مندان بسته نمي شود، خانه ي عباس، بنده ي وارسته ي خداست.
حضرت عباس عليه السلام، با کمال معرفت، در راه دين و امام خويش جانبازي کرد و مراحل کمال و تعالي را پشت سر گذاشت. به همين دليل روز ولادت حضرت عباس(ع) در ميهن عزيزمان روز جانباز ناميده شده است.
موج همراه نيز ميلاد با سعادت حضرت عباس(ع) و روز جانباز را به تمام مسلمانان جهان علي الخصوص جانبازان ميهن عزيزمان که سنبل و شکوه ايثار و فداکاري هستند تبريک عرض مي نمايد.
سلام بر ابوالفضل عليه السلام ، که سرو بلند آزادگي را بر بام تاريخ ما مي کارد، آينه هاي طور و تجلي را در برابر جوانان ما مي افرازد و پرچم صلابت و سادگي، صبر و ايستادگي، شهادت و مردانگي را بر ايوان آيين زندگي جانبازان عزيز ما به اهتزاز در مي آورد. سلامي ويژه، از هر سپيده دمان، تا هر شام گاهان، هزاران بار.
التماس دعا