پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
جمعه 4 بهمن 1398 9:57 PM
سیبزمینی پخته 4 عدد متوسط
کدو حلوایی 200 گرم
کره 40 گرم
سس خردل یکچهارم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده کرده 40 گرم
شیر 1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی، تره، تربچه، کشمش و پیازچه برای تزئین
گوجهفرنگی 4 عدد کوچک
تره به میزان لازم
تربچه 4 عدد
کشمش به میزان لازم
پیازچه به میزان لازم
چنگال را به چند جای سیبزمینیها فرو کنید و آنها را روی سینی فر قرار دهید.
همه جای سیبزمینیها را با برس روغن بمالید و در فری که از قبل با حرارت 190 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، یک تا یک ساعت و ربع بپزید تا زمانی که وقتی آنها را فشار میدهید، احساس نرمی داشته باشید.
یک کدو حلوایی را به دو قسمت تقسیم و دانهها را خارج کنید.
با برس روی آن از کره آب کرده بمالید و حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا نرم شود. وقتی به اندازه کافی خنک شد که بتوانید آن را در دست بگیرید، قسمت بالای سیبزمینیهای پخته را برش بزنید و داخل آنها را خالی کنید.
داخل کدو حلوایی پخته را هم خالی کنید.
داخل سیبزمینی و کدو حلوایی را همراه با سس خردل، پنیر، شیر و کره پوره کنید.
مخلوط حاصل را در پوستههای سیبزمینی بریزید، روی آن پنیر چدار رنده کرده بریزید و چند دقیقه زیر گریل بپزید تا طلایی شوند.
برای بینی موش، یک تکه کوچک از گوجهفرنگی را با خلال دندان، روی سیبزمینی جاگذاری کنید. چند تکه کوتاه از تره را به عنوان سبیل موشها استفاده کنید.
شما میتوانید آنها را پشت تکههای گوجهفرنگی قرار دهید.
اکنون از برشهای تربچه برای گوش، از کشمش برای چشمها و از پیازچه برای دم موشها استفاده کنید.