0

آشپزی و غذای کودک

 
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 41934
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
جمعه 24 خرداد 1398  5:37 PM

 

۱. بادمجان پخته شده با پنیر

مواد مورد نیاز:

  • یک بادمجان بزرگ تکه شده
  • یک فنجان شیر
  • یک قاشق غذاخوری نمک
  • یک فنجان آرد
  • یک فنجان پودر سوخاری
  • یک قاشق غذاخوری ادویه
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک فنجان سس ماکارونی
  • یک پیمانه پنیر تازه موزرلا
  • یک فنجان پنیر تازه پارمسان

دستور غذا با بادمجان و پنیر

مراحل آماده سازی

    • دمای فر را روی ۴۳۵ درجه فارنهایت قرار دهید.
    • شیر و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید. تکه‌ها‌ی بادمجان را به ظرف اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه در مخلوط استراحت کند.
    • در یک ظرف دیگر، آرد، پودر سوخاری، نمک و فلفل را مخلوط کنید. یک ورق آلومینیومی را روغن بزنید.
    • بعد از اینکه تکه‌ها‌ی بادمجان را درون مخلوط آرد و پودر سوخاری غلتاندید، آن‌ها را درون ورق روغنی قرار دهید.
    • زمانی که تکه‌ها‌ی بادمجان درون فر طلایی شد، سس پاستا و پنیر را روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید پنیر با حرارت فر ذوب شود.
تشکرات از این پست
zahra_53
دسترسی سریع به انجمن ها