پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
شنبه 22 اردیبهشت 1397 5:18 PM
گل کلم خرد کرده 2 پیمانه
تخممرغ بزرگ 1 عدد
سفیده تخممرغ 1 عدد
پیاز کاملاً خرد کرده نصف پیمانه
جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
پنیر رنده شده کم چرب چدار نصف پیمانه
آرد سوخاری نصف پیمانه
گل کلم را به مدت 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید.
فر را از قبل به مدت 15 دقیقه روشن نمایید و روی 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.
تمام مواد را با هم ترکیب کنید و از مخلوط به اندازه 1 قاشق سوپخوری بردارید و به شکل بیضیهای کوچک در آورید.
سپس آنها را روی کاغذهای مربوط به شیرینی و درون ظرف مخصوص فر گذاشته و بگذارید درون فر به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزند تا تقریباً طلایی رنگ شوند.