پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
دوشنبه 27 فروردین 1397 10:45 AM
فلفلدلمهای (قرمز و زرد) یک چهارم از یک عدد
سیبزمینی کوچک 1 عدد
سیر 1 حبه
تکههای مرغ خرد کرده 1 فنجان
فلفل دلمهای را خرد کنید.
آنگاه به همراه سیبزمینی پوست گرفته و خرد کرده، سیر، مرغ و به میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بپزید.
وقتی تمام مواد کاملا پخته شد، آن را در مخلوطکن بریزید و به صورت پوره درآورید.
شما میتوانید این پوره را در ظرف در بسته به مدت دو روز در یخچال نگهداری کنید.