0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
دوشنبه 27 فروردین 1397  10:44 AM

گرانولای خانگی

گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید. سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود. اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین

 

مواد لازم گرانولای خانگی

کره بادام زمینی       1 فنجان

عسل                     نصف فنجان

روغن نارگیل            نصف فنجان

پرک جو                  2 و نیم فنجان

نارگیل رنده کرده      1 فنجان

خرده شکلات         یک چهارم فنجان

 

روش تهیه گرانولای خانگی

ظرفی را روی حرارت با دمای متوسط بگذارید.

سپس کره، عسل و روغن نارگیل را درون ظرف ریخته و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود.

اکنون به مواد، پرک جو و نارگیل را اضافه کنید.

سپس مخلوط را درون سینی مناسب شیرینی پزی کاملا پهن کنید و روی آن، خرده شکلات‌ها را پخش کنید.

اکنون با پشت قاشق یا اگر دست‌تان تمیز است، با دست‌تان، مواد را محکم فشار دهید تا یک لایه فشرده از گرانولا داشته باشید.

آن را به مدت 2 ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال بگذارید.

اکنون گرانولای آماده شده را به قطعات مربعی یا میله‌ای شکل، برش بزنید. و درون ظرف دربسته، داخل یخچال نگهداری کنید.

یادآوری: به جای اینکه خانه را پر از هله و هوله‌هایی مانند بیسکویت و چیپس کنید، گرانولا و شیرینی‌های سالم خانگی درست کنید و در دسترس کودک قرار دهید.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها