پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
سه شنبه 15 اسفند 1396 5:36 PM
فیله سالمون، بدون پوست و استخوان 2 عدد
تره فرنگی 2 عدد
پیاز خرد کرده 1 عدد
گوجهفرنگی خرد کرده 2 عدد
پوره گوجهفرنگی مقداری
فلفل قرمز خرد کرده 1 عدد
کدوی نازک برش زده 2 عدد
اسفناج تازه (بدون ساقه) یک مشت
پنیر چدار رنده کرده 50 گرم
پنیر پارمسان 50گرم
لازانیا 12 ورق
شیر 600 میلیلیتر
آرد ساده 25 گرم
کره 25 گرم
روغن زیتون 20 میلیلیتر
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ماهی را به صورت تکههای کوچک خرد نمایید. روغن را در تابهای گرم کنید.
پیاز، ترهفرنگی، کدو و فلفل را تفت دهید تا نرم شوند. سپس گوجهفرنگی را به آن بیفزائید و آن را بپزید.
لازانیا را 2 دقیقه در آب گرم بخیسانید تا نرم شود. در قابلمهای کره را ذوب کنید و آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر شود.
آنگاه کم کم شیر را اضافه کنید. زمانی که آن را هم میزنید، نیمی از پنیر را هم اضافه کنید.
وقتی سس شروع به غلیظ شدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید. ظرف مناسب پخت لازانیا را خوب چرب کنید و یک لایه پوره گوجهفرنگی بریزید و صاف کنید.
سپس روی آن یک لایه لازانیا بگذارید و رویش یک لایه از مخلوط سبزیجات و بعد مقداری برگ اسفناج و ماهی بریزید.
حالا یک لایه سس بریزید و پنیر را روی آن بپاشید. اکنون یک لایه دیگر از لازانیا بگذارید.
یک لایه پوره گوجهفرنگی روی آن بمالید و مقداری از ماهی، اسفناج، سبزیجات و پنیر رویش بریزید.
این مراحل را تکرار کنید تا تمام مواد استفاده شوند. در پایان لایه آخر لازانیا را قرار دهید.
کمی سس و پوره گوجهفرنگی بریزید و رویش پنیر بپاشید. لازانیا را 35 تا 45 دقیقه بپزید تا رویش طلایی رنگ شود و کامل بپزد.
لازانیا را همراه سبزیجات فصل یا سالاد به کودک خود بدهید.