پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
شنبه 23 دی 1396 3:58 PM
سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو قطعه
روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری
آب مرغ 8 پیمانه
کرفس خرد کرده 1 ساقه
هویج خرد کرده 3 عدد متوسط
نودل یا پاستا 2 پیمانه (300 گرم)
پیاز خرد کرده یکدوم عدد
تره فرنگی خرد کرده 1 عدد متوسط
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده 2 حبه
زردچوبه یک چهارم قاشق چایخوری
آبلیمو (در صورت تمایل) از یک دوم عددلیمو
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی سینی فر چند کاغذ بیندازید و دو سینه مرغ را روی آن قرار دهید.
به آرامی مرغ را با چند قاشق روغن زیتون ماساژ دهید. آن را 45 دقیقه در فر قرار دهید.
در این هنگام کرفس، پیاز، تره فرنگی و سیر را در دستگاه غذاساز بریزید و 1 دقیقه خوب مخلوط کنید.
شما میتوانید هویج را هم در دستگاه بریزید و یا آن را به شکل قلبهای کوچک برش بزنید. وقتی مرغ آماده شد آن را از فر خارج کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید.
مرغ را به صورت تکههای کوچک برش بزنید. حالا یک ملاقه از آب مرغ را در ظرفی بریزید.
حرارت را کم کنید. و مخلوط سبزیجات (کرفس، پیاز، ترهفرنگی، سیر) و هویج را به آن اضافه کنید و 6 تا8 دقیقه بپزید.
بقیه آب مرغ را به آن بیفزائید. سپس زنجفیل و پودر زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.
بقیه آب مرغ،مرغ و نودل یا پاستا را بیفزائید. شما میتوانید با توجه به ذائقه کودک خود مقدار پاستا را کمتر یا بیشتر کنید تا سوپ رقیق یا غلیظی داشته باشید.
در صورت تمایل میتوانید آبلیموی تازه هم به سوپ اضافه کنید. این کار به افزودن ایمنی بدن کودکتان در پیشگیری از سرماخوردگی کمک میکند.