پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
دوشنبه 27 شهریور 1396 6:00 PM
طرز تهیه انواع دسر و عصرانه برای نوزادان – بخش دوم
کمپوت میوه های قرمز ( مناسب پنج ماهگی)
مواد لازم :
50 گرم توت فرنگی
50 گرم تمشک
50 گرم انگور فرنگی
1 قاشق سوپخوری شکر وانیل دار
• میوه ها را جدا جدا تمیز کرده و پس از شستن در قابلمه ای همراه با شکر و دو قاشق سوپخوری آب به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم حرارت دهید.
• میوه های پخته را توسط مخلوط کن به صورت کمپوتی نرم درآورید.میوه های قرمز سرشار از ویتامین C بوده و مورد علاقه کودکان هستند.
کمپوت آلوی قطره طلا (مناسب شش ماهگی )
مواد لازم :
250 گرم آلوی قطره طلا
1 قاشق مرباخوری شکر یا عسل گلابی
• آلوها را بشویید و هسته ی آنها را جدا کنید. سپس همراه با نصف لیوان آب به مدت 20 دقیقه حرارت دهید.
• آلوی پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
• کمپوت را در ظرفی مخصوص بریزید و عسل گلابی یا شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید و به کودک بدهید.
کمپوت سبزی ( مناسب پنج ماهگی )
پیشنهاد کمپوت سبزی کمی غیرمعمولی به نظر می رسد ولی چون اغلب کودکان به سوپ و پوره های دارای طعم نمکی علاقه ای نشان نمی دهند ، سبزی ها را میتوان به صورت شیرین به آنها داد.
100 گرم کدوی حلوایی
4/1 کاهوی نرم
2/1 کدو
1 عدد گوجه فرنگی
2 قاشق سوپخوری شکر
• پوست ضخیم ، دانه و الیاف کدو حلوایی را جدا کنید. برگ های غیرسالم کاهو را حذف کرده و بقیه را بشویید. گوجه فرنگی و کدو را با پوست بشویید و با بخار بپزید.
• کدو حلوایی و کدوی معمولی را به قطعاتی کوچک تقسیم کنید. دانه و پوست گوجه فرنگی را جدا کنید. کاهو را کاملا ریز کرده و همراه با مواد دیگر و دو قاشق سوپخوری شکر و مقدار کمی آب در قابلمه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه روی شعله ملایم حرارت دهید. گاهی نیز آن را هم بزنید.
• سبزی های پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
توجه : در ترکیب پوره یا کمپوت سبزی میتوان با اضافه و یا کم کردن بعضی از سبزی ها تغییرات بسیاری به وجود آورد.
کمپوت هلو ( سه تا چهارماهگی )
مواد لازم :
2 عدد هلوی رسیده
1 قاشق مرباخوری شکر وانیل دار
2/1 لیموترش
• پوست و هسته هلو را جدا کرده و گوشت آن را چهار قسمت کنید . سپس آنها را در قابلمه ای ریخته ، شکر وانیل دار و آبلیمو را نیز به آن اضافه کنید. این مخلوط را به مدت 10 دقیقه حرارت دهید ( درب ظرف باید بسته باشد).
• هلوی پخته را توسط مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
هلو ، میوه ای زود هضم بوده و مورد علاقه کودکان است. در صورت امکان هلوی صورتی را به هلوی سفید ترجیح دهید.
کمپوت گلابی ( سه تا چهار ماهگی )
مواد لازم :
2 عدد گلابی آبدار
• گلابی را پس از شستن پوست بکنید. دانه و قسمت های اضافی آن را جدا کنید و در جهت طولی به چهار قطعه تقسیم کنید ( یا به قطعاتی ریزتر ).
سپس آنها را در قابلمه ای همراه با یک قاشق سوپخوری آب به مدت 10 دقیقه حرارت دهید ( حرارت ملایم باشد).
• گلابی پخته را توسط مخلوط کن نرم کنید.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان