پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
شنبه 25 شهریور 1396 4:43 PM
تخم مرغ 1 عدد
پنیر پارمسان رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
شیر (ترجیحا شیر مادر) 3 قاشق سوپخوری
برگ ریحان 1 عدد
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ، پنیر پارمسان، شیر، ریحان و روغن زیتون را در کاسهای بریزید.
ته بخارپز یک کاغذ مخصوص پخت و پز بیندازید.
مقداری آب جوش، برای بخارپز، در ظرفی تهیه کنید.
مخلوط تخم مرغ را در بخارپز بر روی کاغذ بریزید.
در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه صبر کنید تا فریتاتا بخارپز شود.