پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
یک شنبه 19 شهریور 1396 5:52 PM
شیر 1 پیمانه
روغن زیتون یکدوم پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 400 گرم
تخممرغ 2 عدد
پنیر پارمسان 1 پیمانه
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید. در قابلمهای، شیر، روغن و نمک را بریزید و آن را به جوش بیاورید.
سپس نشاسته ذرت را در ظرف همزن بریزید. بعد شیرداغ را روی نشاسته ذرت بریزید.
همزن را روشن کنید و 2 دقیقه با حرارت متوسط هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود. آنگاه در کاسه کوچکی تخممرغها را با همزن بزنید.
اکنون تخممرغها را به آرامی به مخلوط نشاسته ذرت بیفزائید و 1 دقیقه با همزن بزنید.
سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر با همزن بزنید تا خمیر غلیظی به دست بیاید.
قالبهای کوچک مافین را کمی چرب کنید و آنها را از مخلوط خمیری حاصل پر کنید (کمی از سر قالبها خالی باشد).
توپهای پنیری را 25 دقیقه بپزید تا سطح بیرونی آنها خشک و طلایی شود. 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند.