پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
یک شنبه 29 مرداد 1396 6:39 PM
کیک هندوانه و خربزه
هندوانه 1 عدد بزرگ
خربزه 1 عدد
آناناس 3 برش
کیوی 2 عدد
توتفرنگی 4 عدد
بلوبری 1 پیمانه
خلال دندان به میزان لازم
سیخ چوبی به میزان لازم
دو سر هندوانه را ببرید. سپس هندوانه را به صورت عرضی از وسط ببرید.
پوست یک نیمه از هندوانه را با چاقوی تیز ببرید. سعی کنید تا جایی که امکان دارد، شکل گرد آن حفظ شود.
در صورت نیاز کنارههای هندوانه را ببرید تا مرتب شود. لایه اول کیک (هندوانه) را در ظرف مناسبی بگذارید.
برای خربزه هم مانند هندوانه عمل کنید. تخمهای داخل خربزه را خارج کنید. آنگاه خربزه را روی هندوانه قرار دهید.
حالا نیمه دوم هندوانه را بردارید و آن را مانند لایه اول ولی باریکتر آماده کنید. آن را هم روی کیک قرار دهید.
برای اینکه از افتادن لایهها جلوگیری شود، دو یا سه سیخ چوبی بلند در مرکز لایه هندوانه بالایی فرو کنید و تا پایین فرو ببرید.
برای تزئین کیک، نیاز به برشگرهای کوچک به شکلهای مختلف دارید. شما میتوانید شکل حیوانات را انتخاب کنید.
همچنین میتوانید از برشگرها به شکلهای دیگر هم استفاده کنید.
اکنون با برشگر، از میوهها به صورتی که در شکل میبینید و یا به دلخواه قالب بزنید.
برای وصل کردن آنها به کیک میتوانید از خلال نصف کرده استفاده کنید. در پایان در صورت تمایل، شمع را روی کیک وصل کنید.
یادآوری: هنگام خوردن کیک، خلال دندانها را خارج نمایید.