پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
شنبه 28 مرداد 1396 6:14 PM
هلو (یخزده در فریزر) 2 پیمانه
شیر یک تا یکونیم پیمانه
دارچین 1 قاشق چایخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
جو پرک بخارپز کرده 3 قاشق سوپخوری
بذر کتان 1 قاشق سوپخوری
عسل 1 تا 2 قاشق سوپخوری
هلو را خرد کنید و همراه با 1 پیمانه شیر، دارچین، وانیل، جو پرک، بذر کتان و عسل در مخلوط کن بریزید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
در صورت تمایل بقیه شیر را بیفزائید تا به غلظت دلخواه برسد.