پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
دوشنبه 23 مرداد 1396 6:24 PM
2-3 سال
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد درشت
سیر رنده کرده 2 حبه
زنجفیل رنده کرده به مقدار کم
پودر کاری 1 قاشق سوپخوری
آب سبزیجات 3 پیمانه
سیب زمینی خرد کرده 2 عدد کوچک
هویج خرد کرده 3 عدد درشت
سیب رنده کرده 1 عدد کوچک
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری
باقلا 1 پیمانه
لوبیا سبز خرد کرده یکدوم پیمانه
روغن را در ظرف بزرگی بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.
سپس پیاز را 10 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود.
سپس زنجفیل و سیر را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند.
آنگاه پودر کاری را بیفزائید و 1 دقیقه بپزید تا معطر شود.
حالا آب سبزیجات، هویج، سیبزمینی، سیب و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم کنید.
در ظرف را بگذارید و 10-15 دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد و سیبزمینی و هویج نرم شود.
اکنون نشاسته ذرت را در کاسه کوچکی بریزید و با ملاقه 2 قاشق از آب غذا در آن بریزید و خوب هم بزنید.
سپس آن را به غذا اضافه کنید.
آنگاه باقلا و لوبیا سبز را بیفزائید و آن را به جوش بیاورید و 5 دقیقه بپزید تا غلیظ شود و لوبیا سبز نرم شود.
غذا را همراه با برنج به کودک خود بدهید.
-زندگی آنلاین