پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
چهارشنبه 11 مرداد 1396 4:57 PM
تخممرغ (سفیده و زرده جدا شود) 8 عدد
شکر 2 پیمانه
آرد الک کرده 2 پیمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 1 پیمانه
روغن مایع یکدوم پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
میوه و برگهای نعنا (به دلخواه برای تزئین) به مقدار لازم
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در کاسهای زردههای تخممرغ را با دور تند همزن بزنید.
سپس 1 پیمانه شکر اضافه کنید.
در کاسه دیگری آب پرتقال، روغن مایع و وانیل را مخلوط کنید و آن را همراه آرد و نمک به زرده تخممرغ بیفزائید و خوب هم بزنید.
در کاسهای، سفیدههای تخممرغ را خوب با همزن بزنید.
سپس یک پیمانه شکر باقیمانده را بیفزائید و آن را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید.
مایه کیک را در قالب بریزید و در فر قرار دهید و یکساعت بپزید.
آنگاه از فر خارج کنید و صبر کنید خنک شود.
حالا کیک را از قالب خارج کنید و پس از برش زدن، با میوه، برگهای نعنا و کمی خامه تزئین کنید.
تحریریه زندگی آنلاین