پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
یک شنبه 31 اردیبهشت 1396 5:06 PM
سیب 2 عدد
آب هویج 1 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
شیر خشك حلكرده در آب دوسوم پیمانه
سیب را چهار قسمت كنید، هسته و پوسته آن را جدا نمایید.
سپس آن را خرد كنید و همراه با آب هویج در قابلمهای بریزید. در ظرف را بگذارید و برای 10 دقیقه به آرامی بپزید و خوب هم بزنید تا سیبها نرم شوند.
آنگاه آرد ذرت و شكر را با كمی شیر مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. بقیه شیر را بجوشانید و به مخلوط آرد ذرت بیفزایید.
حالا آن را دوباره در ظرف بریزید و به آرامی به جوش آورید و هم بزنید تا غلیظ و یكنواخت شود.
سیب پخته را در مخلوطكن بریزید و پوره نمایید تا به غلظت مناسب برسد. آنگاه مخلوط آرد را به آن بیفزایید و هم بزنید.
یك قاشق از آن را در كاسهای بریزید و قبل از دادن به كودك آن را از نظر دما تست نمایید.
باقیمانده پوره را در ظرفی بریزید و در ظرف را ببندید و در فریزر قرار دهید و در طول 42 ساعت آن را استفاده نمایید.