مواد لازم کیک برشی گرانولا
جوی پرک 4 پیمانه
آرد سبوسدار یکچهارم پیمانه
پودر نارگیل یکدوم پیمانه
شکر قهوهای یکسوم پیمانه
شکلات چیپسی 1 پیمانه
نمک یکسوم قاشق چایخوری
روغن کانولا یکدوم پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
عسل یکدوم پیمانه
روش تهیه کیک برشی گرانولا
فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت گرم کنید. جو پرک، آرد، پودر نارگیل، شکر قهوهای، شکلات چیپسی و نمک را در کاسه بزرگی بریزید.
در کاسه دیگری، مواد باقیمانده را بریزید. سپس مواد مرطوب را روی مخلوط جو بریزید و خوب هم بزنید.
حالا مخلوط گرانولا را در سینی فری که روی آن را با کاغذ پوشاندهاید، بریزید و به صورت مستطیل حالت دهید و 40 دقیقه بپزید.
اکنون صبر کنید خنک شود. بعد آن را برش بزنید.
یادآوری: به جای شکلات چیپسی بهتر است از کشمش یا سایر میوههای خشک استفاده کنید.
منبع: زندگی آنلاین- گروه کودک سالم