0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
سه شنبه 8 فروردین 1396  1:35 PM

تهیه توپک های برنجیِ کودک پسند!

 

 
 
ماهنامه سفره ایرانی : در این مطلب طرز تهیه توپک برنجی را به شما آموزش می دهیم که احتمالا کودکانتان از آن استقبال می کنند.

مواد لازم:
 
  • برنج: 500 گرم
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 300 گرم
  • پنیر ماتزرلا (خرد شده): 200 گرم
  • گوجه فرنگی (پوره شده): 200 گرم
  • نخود فرنگی (پخته): 150 گرم
  • پنیر پارمزان (رنده شده): 100 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • استاک سبزیجات: حدود 2 لیتر
  • روغن زیتون فرابکر: به مقدار لازم
  • زعفران (دم کرده): به مقدار لازم
  • پیاز (خرد شده): 2 عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • آرد: به مقدار لازم
  • پودر نان یا پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

 

 توپک برنج
 
 
 
طرز تهیه:

یک عدد پیاز را در مقدار کمی روغن زیتون روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی رنگ شود. برنج را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. سپس یک پیمانه استاک سبزیجات را اضافه کنید.هنگامی که آب کاملا بخار شد، حدود یک و نیم لیتر استاک باقیمانده را اضافه کنید.
 
همچنان به پخت و هم زدن مواد ادامه دهید تا برنج بپزد. پس از این که آب بخار شد، زعفران دم کرده را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید. پنیر پارمزان را اضافه و مخلوط کنید و اجازه دهید چند ساعت بمانند و خنک شوند.

پیاز دیگر را در ظرفی جداگانه رد روغن زیتون تفت دهید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت برشته شود. یک دوم پیمانه استاک سبزیجات باقیمانده را اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا آب بخار شود. گوجه فرنگی پوره شده، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و حدود 15 الی 20 دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید.

در پایان پخت، نخودفرنگی پخته را اضافه و مخلوط کنید. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد خنک شود. گلوله هایی از مخلوط برنج جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی و یک الی 2 برش پنیر ماتزرلا را میان آنها قرار داده و سپس آنها را ببندید.
 
آنها را ابتدا در آرد بغلتانید و سپس در تخم مرغ زده شده فرو کنید و در آخر با پودر نان یا پودر سوخاری پوشش دهید. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود. سپس سرو کنید.

نکته:

1. به جای استاک سبزیجات از آب هم می توانید استفاده کنید.

2. برای تهیه استاک سبزیجات تنها کافی است سبزیجاتی چون هویج، کرفس، پیاز، برگ جعفری، قارچ، سیر، برگ آویشن و ... را به همراه مقداری آب در ظرف مناسبی روی حرارت بجوشانید.
 
 

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
ali_81 fatemeh_75
دسترسی سریع به انجمن ها