12-24 ماه
مواد لازم دیپ آدم برفی
خمیر نان فرانسوی حدود 300 گرم
كره ذوب كرده 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم دیپ مرغ
پنیر خامهای نرم كرده حدود 50 گرم
سس کم چرب نیم پیمانه
مرغ پخته خرد كرده 340 گرم
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
زیتون سیاه بزرگ 6 عدد
هویج 1 عدد
روش تهیه دیپ آدم برفی
فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن كنید. كمی كره در تابه بمالید.
خمیر نان را به 12قسمت تقسیم كنید و هر قسمت را به صورت توپ گردی دربیاورید و آنها را دورتادور تابه بچینید.
روی آنها كمی كره ذوب كرده بمالید.
روش تهیه دیپ مرغ
پنیر خامهای، مرغ، سس و آبلیمو را در كاسه بزرگی بریزید و با همزن خوب مخلوط كنید.
سپس با قاشق از دیپ بردارید و در وسط تابه بریزید.
سطح دیپ را صاف كنید. تابه را حدود 35 دقیقه در فر بگذارید تا نانها طلایی شوند.
در این هنگام 7 برش دایرهای از 4 تا از زیتونهای سیاه بزنید.
از هویج تكهای به شكل بینی آدم برفی ببرید.
آنگاه تابه را از فر خارج كنید و كمی كره روی نانها بمالید.
اكنون دیپ را تزئین كنید شما میتوانید از 2 زیتون كامل به جای چشمها، از هویج برای بینی و از 7 برش زیتون به جای دهان آدم برفی استفاده كنید.