زمان مورد نیاز برای تهيه و پخت: 45 دقیقه
مناسب برای کودک 2-3 سال
مواد لازم براي 2-4 نفر
- روغن آفتابگردان 1 قاشق سوپخوري
- پياز خرد كرده 1 عدد كوچك
- سيبزميني ريز خرد كرده 2 عدد متوسط
- فلفل دلمهاي قرمز خرد كرده يكدوم عدد
- كدوي ريز خرد كرده 1 عدد كوچك
- نخودفرنگي پخته 2 قاشق سوپخوري
- جعفري خرد كرده 1 قاشق سوپخوري
- تخممرغ همزده 3 عدد
روش تهيه
روغن را در تابهاي به قطر 20 سانتيمتر گرم كنيد. پياز را اضافه كنيد و به مدت 5 دقيقه در روغن تفت دهيد تا پياز نرم شود. سيبزميني را اضافه كنيد و حدود 10 دقيقه يا تازمانيكه نرم شود با پياز بپزيد. حالا فلفل، كدو، نخود فرنگي و جعفري را نيز به پياز و سيبزميني اضافه كنيد و آنها را 2-3 دقيقه در تابه بپزيد.
آنگاه تخممرغها را همراه يك قاشق سوپخوري آب سرد با مفتول دستي هم بزنيد. سپس روي سبزيجاتي كه در تابه در حال پختن هستند بريزيد. املت را روي حرارت بسيار ملايم به مدت 5-10 دقيقه يا تا زمانيكه تخممرغها ببندد و زير آن به رنگ طلايي در آيد بپزيد. حالا آن را برگردانيد و 1-2 دقيقه ديگر صبر كنيد تا روي ديگر آن نيز طلايي رنگ شود. سپس ظرف را از روي حرارت برداريد و پس از خنك شدن، املت را برش بزنيد و سرو نمائيد.