2 تا 3 سال
مواد لازم انچیلادوی مرغ
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 2 عدد
سیر له كرده 3 حبه
سینه مرغ پخته و خرد كرده 2 عدد
گوجهفرنگی خرد كرده 400 گرم
خامه یكدوم پیمانه
ارگانوی خشك یكدوم پیمانه
ریحان خشك 1 قاشق چایخوری
پودر چیلی یكچهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل به مقدار كم
پنیر چدار خرد كرده 1 پیمانه
تورتیلا 6 تا 8 عدد
روش تهیه انچیلادوی مرغ
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.
آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.
سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.
اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.
سپس یكدوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.
رولها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رولها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.
ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.