0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
سه شنبه 2 آذر 1395  4:22 PM

آشپزی برای نوپا، انچیلادوی مرغ

انچیلادوی مرغ

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید.

 

 

2 تا 3 سال

مواد لازم انچیلادوی مرغ

روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                           2 عدد

سیر له كرده                            3 حبه

سینه مرغ پخته و خرد كرده         2 عدد

گوجه‌فرنگی خرد كرده                400 گرم

خامه                                     یك‌دوم پیمانه

ارگانوی خشك                         یك‌دوم پیمانه

ریحان خشك                           1 قاشق چایخوری

پودر چیلی                              یك‌چهارم قاشق چایخوری

نمك و فلفل                             به مقدار كم

پنیر چدار خرد كرده                    1 پیمانه

تورتیلا                                     6 تا 8 عدد

روش تهیه انچیلادوی مرغ

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.

آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.

سپس یك‌دوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.

رول‌ها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رول‌ها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.

ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.

فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید، سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید.
امتیاز خبر: 96 از 100 تعداد رای دهندگان 437
انچیلادوی مرغ، مناسب 2 تا 3 سال
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید.

مواد لازم برای تهیه انچیلادوی مرغ:
روغن زیتون                             2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده                           2 عدد
سیر له كرده                            3 حبه
سینه مرغ پخته و خرد كرده         2 عدد
گوجه‌فرنگی خرد كرده                400 گرم
خامه                                     یك‌دوم پیمانه
ارگانوی خشك                         یك‌دوم پیمانه
ریحان خشك                           1 قاشق چایخوری
پودر چیلی                              یك‌چهارم قاشق چایخوری
نمك و فلفل                             به مقدار كم
پنیر چدار خرد كرده                    1 پیمانه
تورتیلا                                     6 تا 8 عدد
 
روش تهیه انچیلادوی مرغ:
فر را از قبل با حرارت 350 درجه گرم كنید. سینی فر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه روغن زیتون را در تابه بزرگی بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز را بیفزائید و 3 دقیقه بپزید. حالا سیر را اضافه كنید و 1 دقیقه دیگر بپزید.

اكنون مرغ، دوسوم گوجه فرنگی خرد كرده، خامه، ارگانو، ریحان، نمك و فلفل و پودر چیلی را بیفزائید و 5 دقیقه بپزید.

سپس یك‌ دوم پنیر چدار خرد كرده را اضافه كنید. از مخلوط بدست آمده با قاشق بردارید و در وسط هر یك از تورتیلاها قرار دهید و رول نمائید.

رول‌ها را رو به سمت پایین در ظرف پخت قرار دهید و 10 دقیقه بپزید. حالا روی رول‌ها از گوجه فرنگی باقیمانده و پنیر خرد كرده بریزید.

ظرف را در فر بگذارید و 5 تا 10 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شود. غذا را به صورت گرم به كودك خود بدهید.
منبع:زندگی آنلاین

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
fatemeh_75
دسترسی سریع به انجمن ها