0

آشپزی و غذای کودک

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
سه شنبه 9 شهریور 1395  11:40 AM

چیز کیک شکلات و توت فرنگی

چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

 زندگی آنلاین

 

مواد لازم چیز کیک شکلات و توت فرنگی

شکلات تلخ خرد کرده              250 گرم

کره خرد کرده                          120 گرم

شکر دانه ریز                           350 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

تخم مرغ                                4 عدد درشت

آرد                                        60 گرم

پودر کاکائو                              3 قاشق سوپخوری

نمک                                     یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه چیز کیک

ژلاتین                                    6 ورق

پوره توت فرنگی                       250 گرم

آبلیموی تازه                           1 قاشق سوپخوری

شیر عسلی                           250 گرم

خامه قنادی                            400 میلی لیتر

پنیر خامه‌ای                            600 گرم

اسانس وانیل                          1 قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده کرده            2 قاشق چایخوری

توت فرنگی خرد کرده                200 گرم

روش تهیه چیز کیک شکلات و توت فرنگی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا آب شوند.

آن‌گاه شکر، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن دستی بزنید.

حالا مخلوط تخم‌مرغی را به شکلات بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون مخلوط آرد، پودر کاکائو و نمک را بیفزائید و با لیسک مخلوط کنید.

مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر بپزید.

مخلوط چیز‌کیک فراهم کرده را روی کیک پخته بریزید و دست کم 6 ساعت در یخچال نگه دارید.

روش تهیه چیز‌کیک

ورقه‌های ژلاتین را 5 دقیقه در یک دوم پیمانه آب سرد بخیسانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را در تابه کوچکی بریزید و روی حرارت بجوشانید.

ورقه‌های ژلاتین را از آب درآورید و بفشارید تا آب اضافیشان گرفته شود. سپس ژلاتین را به پوره بیفزائید و هم بزنید تا حل شود.

حالا پوره را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. شیرعسلی و خامه را 20 دقیقه در فریزر بگذارید تا کاملا خنک شوند.

حالا خامه، شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و وانیل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا پوره توت‌فرنگی، پوست لیمو و توت‌فرنگی خرد کرده را به مخلوط خامه بیفزائید و هم بزنید.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها