كتف مرغ برشته، مناسب 2-3 سال
مواد لازم كتف مرغ برشته
(برای 4 نفر)
سس باربیكیو 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
عسل 2 قاشق سوپخوری
كتف مرغ 12 عدد
كورنفلكس 100 گرم
روش تهیه كتف مرغ برشته
نیمی از سس و عسل را در كیسه بزرگ پلاستیكی بریزید و مخلوط كنید. سپس تكههای مرغ را اضافه كنید و در كیسه را محكم ببندید و چند بار تكان دهید تا مرغ به سس آغشته شود. آن را حداقل 30 دقیقه یا تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. دو سینی فر را كمی چرب كنید.
كورن فلكس را در دستگاه غذاساز خرد كنید و در بشقاب بریزید. یك بال مرغ را از سس خارج كنید و در كورنفلكس بغلطانید تا كاملا به آن آغشته شود و در سینی فر قرار دهید. این عمل را با بقیه تكههای مرغ نیز تكرار كنید. روی تكههای مرغ كمی روغن زیتون بپاشید و 25-30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی رنگ شود و كامل بپزد. اكنون سس و عسل باقیمانده را مخلوط كنید و به عنوان دیپ، همراه با كتفهای مرغ به كودك خود بدهید
نکته تغذیهای:
گوشت مرغ سرشار از پروتئین با کیفیت بالا میباشد. پروتئین، ماده مغذی ضروری جهت رشد و نمو است، بنابراین مصرف آن در كودكان مفید است.