پاسخ به:آشپزی و غذای کودک
شنبه 2 مرداد 1395 5:40 PM
پاستا 90 گرم
گلچههای براکلی 100 گرم
بادامهندی (در صورت تمایل) 15 گرم
پنیر پارمسان رنده کرده (در صورت تمایل) 50 گرم
کره 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سیر له کرده دو سوم قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
در قابلمه حاوی آب جوش، براکلی را 3 دقیقه بپزید. مراقب باشید آن را بیش از حد نپزید. سپس براکلی را با قاشق خارج نمایید و در کاسهای بریزید و کنار بگذارید.
در یک قابلمه دیگر که حاوی آب جوش است، پاستای پروانهای را مطابق دستور روی بسته آن بپزید، آبکشی کنید و براکلی را به آن بیفزایید.
سپس در قابلمه کوچکی کره و روغن زیتون را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. آنگاه سیر و پوست لیمو را اضافه کنید. 1 دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم بپزید.
حالا از روی حرارت بردارید و آبلیمو را بیفزایید. اکنون سس را روی پاستا و براکلی بریزید و مخلوط نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سپس پاستا را در دو کاسه تقسیم کنید و به صورت گرم میل نمایید. آنگاه پنیر پارمسان و بادامهندی را قبل از خوردن به آن اضافه کنید.
یادآوری: در صورت تمایل، میتوانید مقداری مرغ پخته به غذا بیفزایید.
معمولا در سنین 3 تا 6 سالگی کودکان به غذاهای جدیدی که قبلا نخوردهاند، «نه» میگویند، بنابراین ما باید به کودکانمان بیاموزیم که انعطافپذیر باشند و هر طعمی را امتحان کنند.