پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*
پنج شنبه 23 اردیبهشت 1395 8:09 PM
یه اشکالی چند روز هست فکرم رو مشغول کرده.
نمیدونم تاپیک کارگروه تولید نرم افزار که مدیر محترم تالار شخصیت ها ایجاد کردند دیدید یا نه!
من اگر مسئول راسخون بودم از این پیشنهاد ناب بهترین استفاده رو میکردم.
اصلا این تاپیک و امثال این معنی انجمن رو مشخص میکنه نه کپی پیست بیش از دو هزار مطلب در مدت کوتاه!
من اگر جای مسئولین راسخون بودم از استعدادهای کاربران استفاده میکردم و محصولات فرهنگی تولید میکردم،
من واقعا از اینکه از طرح کارگروه تبلیغ خوبی نشده تعجب کردم. انتظار داشتم تالاری بنام کارگروه تشکیل بدهند و حمایت همه جانبه از کاربران و مدیران شرکت کننده در طرح داشته باشند ولی در کمال تعجب و ناباوری حتی تشکر بعضی مسئولین رو پایین پست های تاپیک ندیدم!
دوست داشتم بهترین بهره از این سری پیشنهادات صورت بگیره و مسئولین محترم از کاربران و مدیران محترم برای همکاری در این کارگروه به مدیران و کاربرانی که میشناسند و از استعداد اونها خبر دارند پیام داده و از اونها برای همکاری در تهیه و تولید نرم افزار دعوت کنند.
پ.ن؛
با عرض پوزش از مسئولین محترم گویا تالار تولیدات فرهنگی ایجاد شده ولی من متوجه ایجاد این تالار نشده بودم.
امیدوارم با پشتیبانی مسئولین و همکاری همه کاربران به زودی شاهد تولید اولین نرم افزار توسط کاربران فهیم راسخون باشیم. (24 اردیبهشت)
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش