پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 9:03 AM
سلام و عرض ادب و احترام حضور همه شما بزرگواران و عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردید و نظراتتون رو اعلان نمودید. قبل از هر چیز از طراح این تاپیک سرکار خانم borkhar تشکر می کنم البته قبلا هم در همان ابتدای راه اندازی این تاپیک خوشحال شدم و به خاطر این کار ایشان در صندوق پیام ازشون تشکر شد چون کمک زیادی به بهبود شرایط خود کاربران می کرد.
چند نکته در همراهی این حرکت و به پاس مشارکت شما عزیزان عرض کنم و رفع زحمت:
حقیر همیشه سعی کردم خود را در قسمت های مختلف سایت، جای کاربران بگذارم و از دید شما به سایت و خدمات آن بنگرم که بتوانم در رفع و رجوع مشکلات موثرتر بوده و در خدمات رسانی بهتر به کاربران عزیز موفق باشیم. لذا این تاپیک که کاربر را جای مسئول قرار می داد بسیار خوب بود و فرصت مناسبی بود که از دید مسئول به سایت و ارایه خدمات بهتر به کاربران نگاه شود و دوستان اظهار نظر کنند برای بهبود شرایط خودشان ولی متاسفانه کاربران عزیز مشارکت بسیار کمی داشتند!!
نکته دیگر اینکه همچون همیشه که از همه عزیزان خواسته ام در کنار طرح هایی که روابط عمومی ارایه می دهد مشارکت کرده و خود طرح ارایه دهید. در اینجا باز هم دعوت می کنم از همه کسانی که در این تاپیک اظهار نظر نکرده اند مشارکت کرده و به رشد و تعالی همه جانبه کاربران و مسئولین سایت کمک کنند.
تا کنون هم سعی شده بیش از پیش طرح های جدید، جوایز متفاوت، کاربر محوری، پاسخگویی سریع و رفع مشکل، شایسته سالاری، همکاری متقابل کاربران و مسئولین سایت هم چنین همکاری متقابل کاربر و مدیر هر تالار، تقدیر از مدیران، تقدیر از کاربران، بکارگیری کاربران تازه وارد، نگاهی نو به پتانسیل های انجمن و فعالین آن و بسیاری از مواردی که ما را در رضایت هر چه بیشتر کاربران که سرمایه ها و افتخار سایت هستند کمک می کند اجرا شود تا بتوانیم در راستای نیل به اهداف خداپسندانه قدم برداریم و به رضایت حق تعالی دست یازیم... ان شا الله