پاسخ به:*اگه جای هر یک از مسئولین راسخون بودین چیکار میکردین؟*
یک شنبه 19 اردیبهشت 1395 9:03 AM
به نام خدا
1- به کاربران و مدیران انجمن که بجای قراردادن مطالب مفید و اندک پست های انبوه ، و تعداد زیاد دریک روز و .... میگذاشتند و به قولی انجمن ها را به رگبار میبندند نه تنها امتیاز نمیدادم بلکه امتیاز منفی برای آنها در نظر میگرفتم و برعکس برای کسانی که پست های مفید و کیفی میگذاشتند و فعالیت مستمر ( چون برخی عزیزان هر از چند روز و چند هفته میان و یه دفعه برای گرفتن امتیاز چند تا پست میزارن ) داشتند امتیاز خاصی قائل می شدم متاسفانه چون فعلا ملاک امتیاز و حسنه ، پست بیشتر و ... و این به نظر بنده اصلا خوب نیست .
2- هرماه جوایزی برای برترین ها در نظر میگرفتم و البته برترین ها با در نظر گرفتن ملاک هایی که در مورد 1 عرض کردم .
3- احوالی از کاربران و حداقل مدیران انجمن ها که سالها فعالیت کردند و دیگر در راسخون نیستند میگرفتم وحتی آنها را به جلسه و مراسمی دعوت کرده و ضمن تقدیر و درصورت آمادگی آن عزیزان آنها را مجدد دعوت به فعالیت می کردم . ( بنده اطلاع دارم که برخی از آنها با دلخوری و .... ) راسخون را ترک کرده اند .
4- از مسئولین راسخون هم که سالها فعالیت داشته و در حال حاضر دیگر فعالیتی در راسخون ندارند دعوت کرده و با آنها مصاحبه و منتشر می کردم ودر صورت امکان از وجود آنها در راسخون استفاده می کردم ( افرادی مانند آقای خواجه ، طلاچیان ، نجاران و ...)
5- برای مسابقات از جمله مسابقات روزانه ، مدیران انجمن و کاربران انجمن ها و فعالان راسخونی را در اولویت ویژه قرار میدادم چون تعداد زیادی هستند که تنها در مسابقات راسخون شرکت میکنند و زمانی که برندگان را مشاهده میکنیم اکثرا اسامی نا آشنایی هستند .
6- ارزش جوایز و هدایا را بیشتر کرده ولی با در نظر گرفتن ملاک هایی که ذکر شد به تعداد کمتری اهدا می کردم .
7- حالا که جای مسئولین راسخون نیستم ولی امیدوارم برای مواردی که ذکر کردم اهمیت قائل شوید .