کافی کیک با رویه عسلی
شنبه 18 اردیبهشت 1395 2:31 PM
ارد : 130 گرم
بیکینگ پودر : 2 ق چ سر صاف
پودر کاستارد : 30 گرم یا 4ق س
گرانول قهوه فوری یا پودر قهوه اسیاب شده : 1ق س
اب جوش : 20میلی لیتر
کره : 125 گرم دمای محیط
وانیل مایع : 2 ق چ
شکر قهوه ای : 160 گرم
تخم مرغ : 2 عدد
نمک : 1.4 ق چ
شیر : 85 گرم یا1.3 پیمانه
فر را روی 180 درج سانتی گراد گرم میکنیم اگه مایکرو دارین 20 درج کمتر با کانوکشن گرم کنید،قالب هم اگه میان تهی باشه بهتره.
ته قالب رو چرب کنید بعد ارد بپاشید .
برای تهیه کیک:همه مواد خشک رو با هم مخلوط ،بعد الک کنید..
حالا همه مواد دیگرو میریزیم تو هم زن بعد مواد خشکم کم کم اضافه میکنیم هم که خوردن 3دقیقه با دور تند بزنید.
..مواد امادست.به مدت 40دقیقه تو فر بره با خلال دندون تست کنید اگه نچسبید بهش دیگه پخته.
واسه روی کیک هم از کره و عسل 3ق ق وقهوه اسیاب شده استفاده کردم اینارم خوب هم بزنید بریزید تو نایلون یه بار مصرف یه کوچولو تهشو بچینید حالا تزیین کنید.
حالا اگه مایکرو دارین روی کانکشن+مایکرو تنظیم کنید با دمای 160 درجه و 180 وات به مدت 40 دقیقه. وای که چقدر با مایکروویو راحتتره