ترشی گوجه سبز
جمعه 17 اردیبهشت 1395 8:15 PM
ترشی گوجه سبز
برخیزید و فرصت را غنیمت شمرید و در این فصل گوجه سبز، این ترشی خوش مزه و خوش بو را بدرستید.
من این ترشی رو این طوری درست می کنم که بعد از این که گوجه سبزهای خشک رو توی شیشه ریختم، کمی نمک و یک فلفل قرمز (خشک یا تازه) توی شیشه میندازم و بعد حدود 4/3 شیشه رو سرکه می ریزم و بقیه ش رو آب جوشیده. چون خود گوجه سبز، ترشه، اگه همه ی شیشه، سرکه باشه گاز زیادی تولید می کنه و خیلی خیلی ترش می شه. حدود 2 هفته بعد ترشی آماده ست.
توصیه می کنم حتمن درست کنید و لذت ببرید.