توجه محققان به ميراث فرهنگي و تاريخي بقاع امامزادگان در قم
شنبه 11 دی 1389 11:18 AM
خبرگزاري فارس: مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم از توجه ويژه محققان به ميراث فرهنگي و تاريخي قم خبر داد و گفت: با راهاندازي موزه موقوفات زمينه فعاليت براي محققان و پژوهشگران در عرصه ميراث فرهنگي و تاريخي را آسان ميكنيم.
حجتالاسلام غلامرضا ناظمي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به راهاندازي موزه موقوفات در استان اظهار داشت: حضور امامزادگان متعدد در استان قم زمينه مناسب ايجاد فعاليتهاي فرهنگي را فراهم ميسازد.
وي تصريح كرد: آثاري كه جنبه فرهنگي دارند، ميتوانند به عنوان ميراثي ارزشمند باشند و تاثير فرهنگي ـ اجتماعي برجا گذارند.
ناظمي بيان داشت: جمعآوري ميراث امامزادگاني كه از قدمت بالايي برخوردار هستند، ميتواند در عرصه پژوهش و پژوهشگري نيز موثر واقع شود.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم خاطرنشان كرد: گردآوري آثار با قدمت بسيار زياد سبب ميشود پژوهشگراني كه در اين عرصه تلاش ميكنند بتوانند از اين امكانات استفاده كنند.
وي گفت: جمعآوري آثار قديمي از نظر جنبه فرهنگي ميتواند كاربرد بسيار خوبي داشته باشد و اگر براي افراد اقشار مختلف در ظاهر فايدهاي نداشته باشد، براي پژوهشگران و كاوشگران مفيد بهفايده است.
ناظمي در ادامه بيان داشت: تپه قلي درويش در جوار يكي از امامزادهها بوده و از قدمت بالايي برخوردار است و برخي از آثار كشف شده در محوطه امامزاده است، اما در اين زمينه ادارهكل اوقاف و امور خيريه استان مشكلي با ميراث فرهنگي نداشته چراكه مسئوليت كاوشگري و بهرهبرداري از اين منطقه با سازمان ميراث فرهنگي قم است.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان قم با بيان اينكه موزه موقوفات درجوار يكي از امامزادگان بلوار 15 خرداد راهاندازي ميشود، افزود: در حال حاضر مطالعه داخل ساختمان موزه آغاز شده است.