0

پیاز ترشی

 
arezooo
arezooo
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 2286
محل سکونت : خراسان رضوی

پیاز ترشی
پنج شنبه 16 اردیبهشت 1395  7:10 PM

پیاز ترشی


پیاز ریز

سرکه

سیاه دانه

تخم گشنیز

تخم رازیانه

کمی شکر و نمک



پیاز های ریز مخصوص ترشی رو پوست بگیرید و توی شیشه مورد نظرتون بریزید و تخم گشنیز،رازیانه و سیاه دانه رو کمی بکوبید (تا عطر بیشتری به ترشی بده ) و همراه نمک و کمی شکر( برای اینکه تیزی سرکه رو بگیره) روی پیاز ها بریزید و سرکه بریزید تا جاییکه روی پیاز ها رو بگیره.

ترشی تا حدود دو ماه بعد کامل میگیره و قابل استفاده س.

 

عمر گران میگذرد خواهی نخواهی   ـ   سَعی بر آن کن نرود رو به تباهی

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها