0

كنفرانس «كرامت انساني از ديدگاه اسلام و مسيحيت» برگزار مي‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

كنفرانس «كرامت انساني از ديدگاه اسلام و مسيحيت» برگزار مي‌شود
شنبه 11 دی 1389  11:07 AM

89/10/11 - 11:06
شماره:8910110272
 
نسخه چاپي ارسال به دوستان
در قم؛

خبرگزاري فارس: كنفرانس بين‌المللي «كرامت انساني از ديدگاه اسلام و مسيحيت» به همت مركز گفت‌وگوي اديان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي و دانشگاه قم با حضور اسقف‌هاي اعظم سوئيس در قم برگزار مي‌شود.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از قم به نقل از روابط عمومي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي، مدير اداره همكاري‌هاي علمي و بين‌الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي در اين زمينه گفت: اسقف «موسيو پِير جياكومو گرامپا» رئيس منطقه اسقف نشين لوگانو، عضو كنفرانس اسقف سوئيس و مسئول گفت‌وگوي بين فرهنگي و بين‌الادياني كشور سوئيس كه تحصيل كرده الهيات كاتوليك در كشورهاي ايتاليا، سوييس و اتريش است به همراه هيئتي بلند پايه، در اين كنفرانس حاضر شده و سخنراني خواهد كرد.
حبيب قهرماني خاطرنشان كرد: در اين كنفرانس همچنين دكتر «اروين تانر» معاون دبيركل كنفرانس اسقف سوئيس و متخصص در رشته الهيات كاتوليك و حقوق، دكتر «فرهاد افشار» مسئول دپارتمان جامعه شناسي رشد در موسسه جامعه شناسي دانشگاه برن سوئيس و عضو شوراي اديان سوئيس و « لوئيا سا اورِ‌لي» استاد مطالعات اسلامي در دانشگاه لوگانو نيز به ايراد سخن خواهند پرداخت.
وي گفت: دكتر «فرانسيس پيكاند» مشاور ارشد سياسي در دپارتمان امور خارجه فدرال و مدرس سياست خارجي تطبيقي در دانشگاه وبستر ژنو، «روبرتو سيمونا» رئيس منطقه‌اي و مدير پژوهشي اقليت‌هاي مسلمان و مسيحي در كمك به كليساهاي نيازمند، «رمان استاگر» استاد موسسه پاپي مطالعات غرب و اسلام در رم، دكتر «مارون ترباي» كشيش ماروني در سوئيس و نماينده كليساي كاتوليك رم در استان واود سوئيس براي گفت‌وگوي بين‌الاديان به عنوان ديگر ميهمانان اين كنفرانس هستند.
مدير اداره همكاري‌هاي علمي و بين‌الملل ادامه داد: سخنرانان افتتاحيه اين همايش بين المللي دو روزه، اسقف «پير جياكوما گرامپا» و اسقف «لوگانو» از كشور سوئيس، دكتر «محمدرضا دهشيري» معاون پژوهش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين «احمد مبلغي» رئيس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي و دكتر «مصطفي فضائلي» خواهند بود.
وي خاطرنشان كرد: در اين كنفرانس جلسات تخصصي با موضوعاتي مانند «كرامت انساني از ديدگاه اسلام»، «كرامت انساني از ديدگاه مسيحيت»، «كرامت انساني در اديان الهي»، «اقليت‌ها و تغيير مذهب»، «كرامت انساني و تأثيرات آن بر اقليت‌هاي مذهبي»، «كرامت انساني و حقوق بشر» و «چارچوب حقوقي انجام اعمال اقليت مذهبي» برگزار خواهد شد.
قهرماني گفت: حجت‌الاسلام و المسلمين دكتر «محمد حسين مظفري» و «مسيو پيِرجياكوماگرامپا» به جمع بندي مباحث خواهند پرداخت‌.
وي يادآورشد: در اين كنفرانس شخصيت‌هاي علمي مانند حجج‌الاسلام احمد بهشتي رئيس دانشگاه قم، نجف لك زايي استاد دانشگاه باقرالعلوم و رئيس پژوهشكده علوم و انديشه سياسي، دكتر محمد حسين مختاري معاون پژوهشي پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي و ناصرقربان نيا استاد دانشگاه مفيد قم و... به سخنراني و ارائه مقاله خواهند پرداخت.
مدير اداره همكاري‌هاي علمي و بين‌الملل همچنين گفت: اين نشست و گفت‌وگوها، آغاز خوبي براي برقراري تعاملات بين‌الادياني بين جهان اسلام و تشيع از يك طرف و به عبارتي حوزه علميه قم، علما و فضلاي انديشمند حوزه دين پژوهي و مسيحيت كاتوليك جهان غرب است.
قهرماني خاطرنشان كرد: در اين گفت‌وگوها ما مي‌توانيم به نقد فرهنگ غرب بپردازيم چرا كه برخي مظاهر فرهنگ غرب، با آموزه‌هاي حضرت مسيح(ع) و كتاب انجيل مباينت و تعارض دارد.
وي ادامه داد: در جهان غرب گاهي كرامت انسان و به طور اخص احترام و كرامت خانواده مورد تهديد جدي قرار گرفته است به همين دليل ما شاهد فروپاشي اين نهاد(خانواده) در جهان غرب هستيم.
مدير اداره همكاري‌هاي علمي و بين‌الملل با اشاره به از خودبيگانگي و سرخوردگي غرب نسبت به مسئله تمدن گفت: تمدن غرب به جاي اينكه در خدمت انسان قرار بگيرد، انسان را در خدمت خود، قرار داده است.
وي تصريح كرد: وقتي انسان در خدمت تمدن قرار گيرد كمالات معنوي بلكه حداقل‌هاي معنوي را از دست مي‌دهد.
قهرماني اظهار داشت: در غرب زندگي انسان كه بايد همراه با معنويت، كمال، خداشناسي و ارزش‌هاي الهي و معنوي باشد، مملو از مشكلات و گرفتاري‌هاي دنيوي شده و يك شكاف عميق بين كرامت انسان و نهاد خانواده در غرب و واقعيت آن را شاهد خواهيم بود.
وي يادآورشد: بايد در گفت‌وگو و تعاملات خود با علماي مسيحي، يك منطق نقادانه همراه با احترام داشته باشيم و اين اصلي است كه معرفت ديني ما بر مبناي آن قابل استنباط است.

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها