0

آش هالاو یا آبگوشت غوره، غذای محلی سنندج

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

آش هالاو یا آبگوشت غوره، غذای محلی سنندج
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  3:57 PM

وب‌سایت آشپزباشی: آش هالاو سنندج از غذا های محلی و خوش طعم شهر سنندج است. به این غذا آبگوشت غوره هم گفته می شود، چون آب غوره از مواد اصلی در تهیه آن به شمار می آید و در اصل آن را مانند آبگوشت با آب فراوان و به صورت گوشت کوبیده میل می کنند.

مواد لازم:

 

  •     چغندر  ۱ عدد
  •     برنج دو سوم پیمانه
  •     نخود ۱/۲ پیمانه
  •     فلفل به میزان لازم
  •     نمک به میزان لازم
  •     گوشت  ۷۰۰ گرم
  •     پیاز  ۱ عدد
  •     روغن  به میزان لازم
  •     برگ چغندر  ۳۰۰ گرم
  •     جعفری  ۱۰۰ گرم
  •     آب غوره  ۱/۲ پیمانه
  •     زعفران آب کرده  به میزان لازم
  •     نعناع داغ  به میزان لازم
  •     پیاز داغ   به میزان لازم

آش هالاو سنندج
 

طرز تهیه:

1- در قابلمه ای روی حرارت متوسط مقداری روغن بریزید و پیاز را در آن تا نرم شود، تفت دهید.

2 - گوشت را به آن اضافه کنید و تا قهوه ای رنگ شود، تفت دهید. به آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بزنید.

3-نخود را به همراه 7 پیمانه آب به سایر مواد اضافه کنید و بجوشانید. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 30 دقیقه قل بزند.

4-برنج را در آش بریزید و بگذارید تا آش کاملا پخته شود.

5- برگ چغندر و جعفری را به آش اضافه کنید و آن برای 30 دقیقه دیگر بپزید.

6- آب غوره، زعفران (آب کرده) و چغندر پخته را به آن اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید.

7- آش را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل کنید.

نکات:

1- پیاز را خرد کنید.

2- از گوشت بدون استخوان استفاده کنید.

3- نخود را از قبل خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

4- برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید. قبل از مصرف آن را آبکشی کنید.

5- چغندر را پوست بگیرید. آن را خرد کنید و برای حدود ۲ ساعت آب پز کنید.

6- برگ چغندر و جعفری را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید از سایر سبزی های معطر مانند نعناع و پیازچه هم استفاده کنید.

7- اگر تمایل داشتید می توانید میزان آب غوره را کم یا زیاد کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
siryahya nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها