0

کیک_پان_اسپانیا

 
8pooria
8pooria
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 5257
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک_پان_اسپانیا
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1395  10:48 AM

کیک_پان_اسپانیا

مواد لازم:
آرد : 70 گرم
آرد سیب‎زمینی : 70 گرم
شکر : 150 گرم
تخم مرغ : 6 عدد
پودر وانیل : ½ قاشق چایخوری
نمک : ½ قاشق چایخوری
 
طرز تهیه:
زرده‎ ها را از سفیده‎ ها جدا کنید. در دو ظرف جادار بریزید.
زرده‎ ها را هم بزنید و کم کم 75 گرم از شکر را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم یک‎دستی شود.(10 تا 15 دقیقه)
 10 دقیقه سفیده‎ ها را با هم‎زن برقی هم بزنید و 75 گرم مانده از شکر را به آن اضافه کنید.
نمک را به سفیده اضافه می ‎کنیم و خوب هم می ‎زنیم تا شکر و نمک به خورد کرم برود و پف کند.
زرده‎‎ای که از قبل هم زده‎اید را آرام آرام به سفیده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
آرد، آرد سیب‎زمینی را با وانیل مخلوط می ‎کنیم و آن ها را درون الک بریزید و روی ظرف مخلوط سفیده به آرامی الک کنید.
به آرامی و با احتیاط آرد ها هم می ‎زنیم تا آرد ها به خورد مخلوط تخم‎مرغ بروند و خمیری یک‎دست به دست بیاید.
قالب دلخواه‎تان را با کره یا روغن چرب کنید. مایع را درون آن بریزید.
قالب را در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‎گراد گرم کرده‎اید قرار دهید. در مدت گرم شدن آن در فر را باز نکنید.
 30 تا 40 دقیقه بعد کیک آماده است.

 

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها