ته _انداز_مرغ_زعفرونی
سه شنبه 14 اردیبهشت 1395 8:05 PM
ته _انداز_مرغ_زعفرونی
ابتدا مرغ را يه چند ساعتى با پیاز و آبلیمو ودو قاشق ماست چکیده و زعفران و فلفل دلمه ای مزه دار كردم.
بعد برنجمو آبكش كردم.
ته قالبم خیلی کم روغن ريختم با 50 گرم کره و پودر زعفرون ریختم روی کره هاو بعد مرغارو چيدم كف قالبم و لابلای تکه های مرغم چند تا دانه گوجه گیلاسی گزاشتم ،روشم برنجو که با زعفرون مخلوط كرده بودم ريختم مقداری روغن داغ روشون ریختم و بعد روی قالبمو باورق آلمینیوم پوشوندم .
گذاشتم تو فر با دمای 200 درجه حدود 1 ساعت.
نوش جان 😍حتما امتحان کنین واقعا لذیذ و خوشمزه است