در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات , سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده , طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود .
مدت زمــان طـــــــبخ : 85 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 70 کالری
چربی برای یک نفر : 2.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 2.50 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 8.50 گرم
مواد لازم جهت تهیه ظرف داغ سبزیجات :
1. سیب زمینی بزرگ , نازک ورقه شده : 2 عدد 2. روغن نباتی : 2 قاشق غذاخوری 3. پیاز قرمز , نصف و خلال شده : 1 عدد 4. تره فرنگی , حلقه شده : 1 عدد 5. سیر , له شده : 2 حبه 6. هویج , درشت خرد شده : 1 عدد 7. گلچه های کوچک کلم بروکلی : 100 گرم 8. گلچه های کوچک گل کلم : 100 گرم 9. شلغم کوچک , 4 قاچ شده : 2 عدد 10. آرد سفید ساده : 1 قاشق غذاخوری 11. عصاره سبزیجات : 700 میلی لیتر 12. سرکه سیب : 150 میلی لیتر 13. سیب , دانه گرفته و ورقه شده : 1 عدد 14. مریم گلی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری 15. فلفل قرمز : مقدار کمی 16. پنیر چدار رنده شده : 50 گرم 17. نمک : به میزان لازم 18. فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات :
1. ورقه های سیب زمینی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید . آبکش نمایید و کنار بگذارید .
2. روغن را در قابلمه داغ نمایید . پیاز , تره فرنگی و سیر را اضافه نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت داده و گاهی هم بزنید .
3. آرد را اضافه نموده و به مدت یک دقیقه بپزید . عصاره سبزیجات و سرکه سیب را به آرامی اضافه نمایید و بگذارید به جوش بیایند . سیب , مریم گلی و فلفل قرمز بیافزایید . ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و سبزیجات را در ظرف نیمه گود مخصوص فر قرار دهید .
4. ورقه های سیب زمینی را روی مخلوط سبزیجات بچینید .
5. پنیر چدار را روی ورقه های سیب زمینی بپاشید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 190 درجه سانتیگراد یا 375 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها طلایی رنگ شده و لبه های آن ها برشته شوند . ظرف داغ سبزیجات را بلافاصله سرو نمایید .
در طرز تهیه ظرف داغ سبزیجات , سبزیجات مختلفی در زیر لایه ای از سیب زمینی که با پنیر پوشیده شده , طبخ می شوند تا زمانی که رنگ آن طلایی و کاملا برشته شود .