سالاد فلفل و قارچ یک ترکیب خوب در کنار گوشت قرمز کبابی شده بوده که به دلیل سبک بودن برای وعده شام نیز بسیار مناسب است .
مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 44 کالری
چربی برای یک نفر : 3.70 گرم
پروتئین برای یک نفر : 1.00 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 2.00 گرم
مواد لازم جهت تهیه سالاد فلفل و قارچ :
1. فلفل دلمه ای قرمز تخمه گرفته شده : 1 عدد 2. فلفل دلمه ای سبز تخمه گرفته شده : 1 عدد 3. قارچ : 450 گرم 4. پیاز قرمز خرد شده : 1 عدد 5. برگ جعفری یا ریحان جهت تزیین : مقداری 6. سیر : 1 حبه 7. زیتون سیاه : 100 گرم 8. جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری 9. پونه کوهی تازه : 2 قاشق غذاخوری 10. سس گوجه فرنگی تازه : نصف لیوان 11. فلفل سیاه : مقداری
طرز تهیه سالاد فلفل و قارچ :
1. فلفل دلمه ای ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و در گریل یا فر قرار دهید تا روی پوست آن ها کبابی شود .
2. سپس پوست آن ها را بگیرید و خرد نمایید . آن ها را در یک ظرف بریزید و با قارچ و پیاز خرد شده و زیتون ها مخلوط نمایید .
3. سپس سس تهیه شده از گوجه فرنگی تازه که خنک شده است را به همراه سیر خرد یا رنده و سبزیجات ذکر شده و فلفل سیاه مخلوط نمایید .
4. سس نهایی را روی سبزیجات بریزید و روی ظرف را به مدت 30 دقیقه سلفون بکشید و در یخچال نگهداری نمایید تا کاملا مواد به خورد هم بروند . در نهایت سالاد فلفل و قارچ را با سبزیجات تازه تزیین نموده و میل نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد فلفل و قارچ :
افرادی که محدودیت یا ممنوعیت مصرف گوشت قرمز دارند به جای آن از فیله های گوشت سفید استفاده نمایند . این غذا به دلیل حضور سبزیجات و روغن زیتون منبع خوب ویتامین C و E است . سالاد فلفل و قارچ را می توانید به صورت داغ بر روی نان های تست یا ساندویچی قرار دهید و برای نهار یا شام روز کاری خود استفاده نمایید . برای تهیه سس حتی الامکان از رب استفاده ننمایید و از گوجه فرنگی های خوش آب و رنگ بهاری بهره بگیرید .