این سالاد نودل و انبه تند و خوش طعم ترکیبی از میوه با سس بادام زمینی , فلفل دلمه ای و فلفل چیلی است .
مدت زمــان طـــــــبخ : 20 دقیقه مناسب برای تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذایی
کالری برای یک نفر : 92 کالری
چربی برای یک نفر : 6.50 گرم
پروتئین برای یک نفر : 2.70 گرم
کربوهیدرات برای یک نفر : 6.00 گرم
مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل و انبه :
1. نودل تخم مرغی : 250 گرمی 2. روغن بادام زمینی : 2 قاشق غذاخوری 3. پیاز شالوت نگینی خرد شده : 4 عدد 4. سیر کوبیده شده : 2 حبه 5. فلفل چیلی قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد 6. فلفل دلمه ای قرمز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد 7. فلفل دلمه ای سبز دانه گرفته و حلقه شده : 1 عدد 8. انبه رسیده نوارهای باریک خرد شده : 1 عدد 9. بادام زمینی شور خرد شده : 25 گرم
1. نودل های تخم مرغی را در ظرف یا کاسه بزرگی بریزید . به مقدار کافی آب جوش روی رشته ها بریزید تا روی آن ها را بگیرد و به مدت 10 دقیقه بگذارید کنار بمانند و خیس بخورند .
2. روغن بادام زمینی را درون یک وک از قبل گرم شده یا یک ماهیتابه بزرگ حرارت دهید .
3. پیاز شالوت , سیر کوبیده , فلفل چیلی و فلفل دلمه ای های حلقه شده را داخل ماهیتابه یا وک ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید .
4. نودل ها را در آبکش بریزید تا آب آن ها گرفته شود . رشته های آبکش شده و برش های انبه را به مواد داخل ماهیتابه اضافه نمایید و به مدت 2 دقیقه حرارت دهید .
5. سالاد نودل و انبه را در دیس مخصوص پذیرایی بریزید و بادام زمینی خرد شده را روی آن بپاشید .
6. جهت تهیه سس , کره بادام زمینی , شیر نارگیل و رب گوجه را خوب با هم مخلوط نموده , سپس با قاشق روی سالاد بریزید و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سالاد نودل و انبه :
در صورت تمایل , می توانید سس بادام زمینی را قبل از ریختن روی سالاد نودل و انبه , گرم نمایید .