پیتزای مکزیکی
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 10:42 PM
پیتزا یکی از غذاهای معروف دنیا است که هر کشوری با توجه به ذائقه و مواد اولیه طرز تهیه مخصوص خود را دارد. امروز قصد داریم دستور پخت پیتزاِ مکزیکی که اتفاقا بسیار خوشمزه هم بوده را آموزش دهیم.
ایتدا فر را روی دمای 220 درجه سانتی گراد قرار داده و یک میکسر را آماده کرده و لوبیا سیاه ، فلفل قرمز ، سیر و پودر فلفل قرمز را درونش مخلوط میکنیم تا یک دست شود.
سپس خمیر پیتزا را درون سینی فر قرار داده و پوره لوبیا سیاه آماده شده را رویش پخش میکنیم و سپس گوجه فرنگی، زیتون و پیازچه را خرد کرده و روی مواد پخش می کنیم و در انتها پنیر پیتزا را اضاقه میکنیم و به مدت 12 دقیقه درون فر قرار میدهیم تا رنگش طلایی شود.
پس از خارج کردن از فر کاهوها را اضافه کرده و روی مواد را با خامه ترش پوشش میدهیم.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست