پیتزای انجیر و قارچ
یک شنبه 12 اردیبهشت 1395 10:39 PM
شیرینی انجیر میتواند طعم و عطر قارچ را بهبود ببخشد. برای اینکه در دستور غذایی از غلات سبوس دار نیز استفاده شود، در این غذا از خمیر پیتزای سبوس دار استفاده شده است که میتوان آن را در مغازههای مختلف پیدا کرد.
1.فر خود را با درجهی 400 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید . سینی فر خود را اسپری روغن بزنید و کنار بگذارید.
2.ابتدا روی سطح کاری خود کمی آرد بریزید و خمیر را باز کنید .خمیر باز شده را روی سینی فر قرار دهید و کمی سس باربکیو روی آن بمالید . سپس پنیر موزارلا را روی آن بپاشید. در نهایت قارچ و انجیرها را روی آن بچینید.
3.به مدت 20 الی 25 دقیقه در درون فر قرار دهید تا خوب بپزد.
4.از فر خارج کنید و 5 دقیقه منتظر بمانید تا خنک شود. سپس با جعفری تازه سرو کنید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست